Niet alleen gewone, maar ook heel bijzondere auto's met schade worden bij Delft Autoschade weer als nieuw.
Niet alleen gewone, maar ook heel bijzondere auto's met schade worden bij Delft Autoschade weer als nieuw.

Een vakkundig herstel van uw auto bij Delft Autoschade

advertenties

DELFT – Schade aan uw auto komt nooit goed uit. Zo'n vervelend voorval kan maar het beste snel opgelost worden. Voor een grote of kleine schade gaat u daarom naar een erkend autoschadeherstelbedrijf. Zodat u snel de weg weer op kunt.

Delft Autoschade is één van de belangrijkste autoschadeherstelbedrijven in Delft. Het bedrijf bestaat inmiddels al weer drie jaar. Met drie ervaren monteurs in de werkplaats, kan eigenaar Darren Doorenbosch zijn klanten het beste autoherstel in combinatie met een goede service bieden. De ontwikkelingen staan niet stil, ook niet in de wereld van het autoschadeherstel. Momenteel is het bijvoorbeeld mogelijk om prijzen van schade op locatie te calculeren via de IPad. "Een schade met de auto loop je meestal op, ver verwijderd van een herstelbedrijf", zegt Doorenbosch. "Vaak is het niet meer mogelijk om de auto langs het schadebedrijf te rijden. Daarom kunnen wij op locatie de schade komen bekijken en de calculatie op een IPad voor de klant maken. Dit is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren."
Het klantenbestand van Delft Autoschade groeit lekker door. Veel nieuwe klanten heeft het bedrijf in het afgelopen jaar mogen ontvangen. "Hiervoor wisten veel mensen nog niet, dat iedereen gewoon zelf zijn schadeherstelbedrijf mag kiezen", legt hij uit. "Daarvoor hoeft men niet af te gaan op aanwijzingen van de verzekeringsmaatschappij. Gelukkig hebben veel mensen voor ons bedrijf gekozen. Ondanks de zachte winter, is het aantal klanten bij ons nog steeds stijgende. De aanvoer van auto's met schade loopt gestaag door."
Het zijn niet alleen normale auto's van alle merken die de monteurs van Delft Autoschade onder handen neemt. Ook bijzondere exemplaren, met heel wat schade, van bijzondere merken als Porsche, Astin Martin en Tesla weten de monteurs weer als nieuw te maken. "Ja wij zijn één van de drie grote autoschadeherstelbedrijven in Delft", zegt Doorenbosch. "Er is een goede samenwerking met andere autobedrijven. Niet zelden worden auto's met schade door dit soort bedrijven bij ons langs gebracht."
Het team bestaat naast eigenaar Darren Doorenbosch uit de monteurs Harry Bosman, Damian Wynia en het Frans klinkende Daniël Briaire. Heeft u ook eens schade opgelopen aan uw auto? Bij Delft Autoschade is die snel en vakkundig weg gewerkt.

Delft Autoschade
Voltaweg 16
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl