In Theater de Veste kan komende tijd van een Italiaanse keuken worden genoten.
In Theater de Veste kan komende tijd van een Italiaanse keuken worden genoten.

Écht Italiaans eten met een verrassende twist

Algemeen

Er is een nieuw en tijdelijk restaurant geopend in Delft en 'eentje om niet te missen!' De reacties op het zojuist geopende Italiaanse pop-up restaurant in Theater de Veste zijn uitermate enthousiast. Het is dan ook niet voor niets dat er wordt geadverteerd met 'het centrum van de Italiaanse eetervaring in Delft'.

Het state of the art PerCaso foodatelier presenteert heerlijke zinnenprikkelende proeverijen en menu's uit de kooktraditie van Italië.
PerCaso heeft een wekelijks wisselende kaart, waarbij Antonella Petrai, archicook van perCaso foodatelier, u meeneemt op reis door Italië. De kaart is er één om van te smullen en toont klassieke en traditionele gerechten uit de traditionele Italiaanse keuken en ook de moderne keuken kent Antonella op haar duimpje.

Gerechten met
een verhaal

Italië biedt van noord tot zuid zoveel smaken dat het onmogelijk is om allemaal op de kaart te zetten. De proeverij biedt uitkomst. Dit zijn 5 à 6 amuses met ieder een eigen 'eetverhaal'. Deze Storie Italiane di Cibo gebruikt Antonella om de gerechten nog meer kracht bij te zetten. Bij gelegenheid maakt Antonella een proeverij uit bepaalde streken uit Italië. Houdt u van vis? Probeer dan bijvoorbeeld eens de visproeverij uit Venetië. Als u na alle culinaire ontdekkingen nog een plekje over heeft, staat er uiteraard ook een heerlijke 'dolce' op de kaart.

Belevenis
"Eten is voor de Italianen een belevenis, een ervaring. We praten erover, we koken, we proeven, zitten lang aan tafels en genieten; eten is een feest! Eten is traditie." De traditie is voor iedereen te proeven. Kom binnen en geniet. Buon appetito!

Donderdag, vrijdag en zaterdag geopend
Het pop-up restaurant van Theater de Veste is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. U kunt al heerlijk eten vanaf 15 euro per persoon. Reserveren kan via eten@theaterdeveste.nl onder vermelding van uw contactgegevens, het aantal personen en de datum.