De Renault Talisman.
De Renault Talisman.

Introductie van de Renault Talisman bij Autohaag Zeeuw Delft

advertenties

DELFTGAUW - Goed nieuws voor alle Renault-liefhebbers. De Renault Talisman is er. En hij staat bij Autohaag Zeeuw Delft in de showroom om door u te worden ontdekt. Kom de auto zelf ervaren op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari in de showroom van Autohaag Zeeuw.

Het team van Autohaag Zeeuw laat u zelf ervaren hoe deze vierdeurs sedan de elegante designtaal, hoogwaardige kwaliteit en moderne features van de Renault Espace naar het D-segment vertaalt.

Kracht en veiligheid
De nieuwe aanwinst van Renault heeft de naam 'Talisman' gekregen, omdat die kracht en veiligheid symboliseert. De auto combineert een prachtig design en stijlvolle details met innovatieve technologieën. Met 21 procent bijtelling is het bovendien de perfecte zakenauto. "De Renault Talisman is leverbaar vanaf 30.590 euro", weet Brand Manager Marco Ligtelijn van Autohaag Zeeuw te vertellen.


Elegante sportieveling
Wát het precies is wat de Renault Talisman tot een elegante sportieveling maakt, die garant staat voor intens rijplezier, moet u echt zelf ervaren. Dus kom op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari naar Autohaag Zeeuw Delft. "Dan laten wij u graag zien waar wij zelf zo vol van zijn", aldus Ligteleijn. "Er staan drie modellen voor u klaar om te bewonderen, u kunt instappen voor een proefrit en geheel in stijl trakteren wij u op luxe hapjes en drankjes. Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom!"

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl