De uitreiking van twee prijzen aan de medewerkers van Autohaag Zeeuw.
De uitreiking van twee prijzen aan de medewerkers van Autohaag Zeeuw.

Autohaag Zeeuw pakt twee prestigieuze prijzen!

advertenties

DELFGAUW – In de race om de prestigieuze titel 'Renault Dealer of the Year 2015' is Autohaag Zeeuw in Delfgauw op de derde plaats geëindigd. Hiermee is dit bedrijf de grootste stijger in Nederland van het afgelopen jaar gebleken. Twee prijzen in een jaar, een unieke prestatie!

De Renault Dealer of the Year verkiezing is een internationale verkiezing. Met de strijd om de titel stimuleert Renault Nederland wereldwijd om nog beter te presteren. Het draait in deze competitie om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit.
De Renault-dealer op bedrijventerrein Ruyven is ook nog eens uitstekend scorend op het gebied van klanttevredenheid. Allemaal prachtige resultaten, waar de leiding terecht trots op is. "Wij zijn heel trots op het behalen van de derde prijs", zegt Marco Ligtelijn, Brand Manager van Autohaag Zeeuw enthousiast. "De strategie die we enkele jaren geleden ingezet hebben om de prestaties en klanttevredenheid te verbeteren, werpt zijn vruchten af. Dit is een beloning voor het harde werken van alle medewerkers en een compliment voor onze hele organisatie."
Autohaag Zeeuw heeft enkele jaren geleden duidelijke keuzes gemaakt om de verkoopprestaties en de klanttevredenheid te verhogen. "Klanttevredenheid is een continu proces waar wij veel energie in steken", gaat hij verder. "Het betekent dat alle medewerkers service verlenen in hun 'genen' moeten hebben. Een tevreden klant is een fijne stimulans om het nog beter te willen doen." Ligtelijn is dan ook trots op de voortgang die het bedrijf de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. "Dat Renault Nederland onze inspanningen erkent en beloont met die runner-up prijs, dat betekent veel voor ons!" Autohaag Zeeuw bestaat inmiddels ruim zestig jaar en is in de afgelopen jaren voortdurend gegroeid. Het bedrijf heeft behalve een vestiging in Delfgauw, ook vestigingen in Den Haag, Zoetermeer, Naaldwijk, Noordwijk, Leiden en Leidschendam. Autohaag Zeeuw is daarmee één van de grotere dealerorganisaties in Zuid-Holland.

Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl