De herenhuizen van RijswijkBuiten.
De herenhuizen van RijswijkBuiten.

Wonen in een herenhuis in RijswijkBuiten

advertenties

RIJSWIJK - De wijk RijswijkBuiten breidt zich uit naar 't Haantje! In de wijk die Parkrijk is genoemd heeft Dura Vermeer royale herenhuizen in de verkoop.

Met een woonoppervlakte vanaf 162 vierkante meter en standaard vijf slaapkamers bieden deze royale woningen een zee aan ruimte. Door het extra hoge plafond van bijna 3 meter op de begane grond, heeft u het gevoel te wonen in een statige stadsvilla. Maar wel met een heerlijke ruime tuin en een eigen parkeerplaats.
Bovendien beschikken alle woningen over drie volwaardige verdiepingen en het woningtype XXL zelfs over vier verdiepingen en een garage. In de brede laan zijn negen verschillende voorgevels verwerkt tot een statig maar speels geheel, waar vooral de erkers en metselwerk-ornamenten zorgen voor een speels karakter in het straatbeeld. Door onder meer de diversiteit in gevelsteen, dakranden en raamindeling is elke woning uniek. Aan de achterzijde heeft u verschillende mogelijkheden om de, in basis al ruime woning, uit te breiden. Dat geldt niet alleen voor de begane grond, maar ook voor de verdiepingen. Op welke positie wilt u uw keuken? U kunt ook hier een keuze in maken. Uiteindelijk gaan zo maar weinig woningen op elkaar lijken en dat maakt Parkrijk ook zo 'bijzonder'. Standaard zijn de woningen voorzien van luxe sanitair en een keuken. Ook de bijzondere ligging naast het groen van het Wilhelminapark, maar op een steenworp afstand van Delft, winkelcentrum De Bogaard in Rijswijk en de goede ontsluiting op de snelwegen maken dit project zo uniek. Op dit moment zijn nog enkele herenhuizen beschikbaar.
Mocht u meer informatie willen ontvangen over deze prachtige woningen? Neem dan nu contact op met de verkoopcoördinator van Dura Vermeer via (06) 346 598 89 of s.kuyvenhoven@duravermeer.nl. Of met Frisia Makelaars via (070) 342 01 39 dan/wel rijswijkbuiten@frisiamakelaars.nl.