Anita Jansen van Verkeersschool Jansen, druk in de weer met de telefoon.
Anita Jansen van Verkeersschool Jansen, druk in de weer met de telefoon.

Kwaliteit voor uw rijles bij Verkeersschool Jansen

advertenties

DELFT - Verkeersschool Jansen aan de Papsouwselaan 438 bestaat inmiddels al vijftig jaar in Delft! Verkeersschool Jansen is centraal gelegen in de wijk Voorhof, in winkelgebied De Hoven, recht tegenover het Kruidvat. Zoals het een goede verkeersschool betaamt, komen er mensen vanuit de hele stad en daarbuiten. "Dit is mede te danken aan het ruime aanbod en de goede kwaliteit die wij bieden", zegt verkeersschoolhouder Anita Jansen. "Hier worden opleidingen gegeven voor uw autorijbewijs, motorrijbewijs en uw scooterrijbewijs."
De leerlingen komen aan het begin van de rijles bij de rijschool en worden naderhand hier ook weer terug gebracht. Het voordeel hiervan is, dat je niemand hoeft op te halen of terug te brengen, waardoor je echt privéles hebt. "Onze instructeurs proberen hun leerlingen in een zo kort mogelijk tijd op te leiden, dat ze in één keer kunnen slagen", zegt ze. "Er wordt een vol uur gereden en de leerlingen krijgen op een kwalitatieve en efficiënte manier les, waardoor ons slagingspercentage heel hoog is. Hiernaast geven wij gratis theoriebegeleiding aan leerlingen die bij ons rijden en dat graag willen ter voorbereiding voor het theorie-examen. De benodigdheden hiervoor zijn ook bij ons te koop."
Er zijn dus mogelijkheden te over. Verder krijgt elke leerling als wervingsbonus één gratis uur rijles als deze leerling een nieuw persoon aandraagt die een bonkaart van tien rijlessen koopt."Voor verdere informatie kunt u altijd bij ons binnen wandelen, waar een warme kop koffie op u wacht", zegt ze.
Verkeersschool Jansen heeft in de maanden april en mei een Lente-aanbieding! De eerste tien rijlessen bij de rijschool à zestig minuten voor maar 425 euro! Telefoon: (015) 214 49 98. Internet: www.verkeersschool-jansen.nl. Ook te vinden op Facebook.