Masseur Marijn van der Vegt aan het werk met één van zijn cliënten.
Masseur Marijn van der Vegt aan het werk met één van zijn cliënten.

Begin het jaar goed, kom naar de massageavond van Balans en Reflectie

Algemeen

DELFT – Bij Balans en Reflectie Marijn van der Vegt aan de Nieuwe Langendijk 3 vindt op woensdag 6 januari vanaf 20.00 uur een informatieavond over massage plaats. Tijdens deze avond krijg je te horen en kun je zien en ervaren wat massage zo allemaal voor je kan betekenen.

Wil je het zelf leren of ben je toe aan een behandeling? In zijn praktijk Balans en Reflectie werkt Marijn van der Vegt met massagebehandelingen, lichaamsgerichte oefeningen en ademtherapie. "Zo ervaar je wat ontspanning is en leer je daarin beter voor jezelf te zorgen", zegt hij hierover. "Cliënten komen hier met spanningsklachten binnen die op diverse manieren zijn ontstaan. Spanning kan ontstaan door een trauma, verlies, grenzen die niet zijn gerespecteerd, of door een lichamelijke handicap. Kortom klachten ontstaan daar waar contact met je lichaam spanning oplevert."

Massagecursussen
Marijn van der Vegt werkt in een centrum waar ook enkele psychotherapeuten hun praktijk hebben. Doorverwijzing waar nodig en samenwerking verloopt hier soepel. "In de massagepraktijk werkt ook nog een andere ervaren masseuse, Marian Damshuiser. Ze werkt met diverse massagevormen." Op de informatieavond geven ze korte massages om met hen kennis te maken. Naast de behandelingen geeft Marijn van der Vegt ook massagecursussen. Hij geeft les aan beginners en gevorderden. Het geven van massage leuk is om te doen, ontspannend en voor veel mensen een fijne afwisseling met het vele mentale en PC werk. "In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je de massage zo leert te geven, dat het ook voor jou ontspannend is en het je helpt meer in contact te komen met je eigen lichaam."
Nieuwe jaar
In het nieuwe jaar staat er meteen al een aantal cursussen op het programma. Een hoofd-nek-schouder massage op zondag 14 februari, Valentijnsdag, of op twee woensdagavonden 18 en 25 mei. Woensdag 3 februari begint een uitgebreide massagecursus van acht avonden. Telefoon: (06) 22 366 377. Internet: www.balansenreflectie.nl.