Een prachtig voertuig bewerkt met de keramische glascoating, die de beste bescherming biedt.
Een prachtig voertuig bewerkt met de keramische glascoating, die de beste bescherming biedt.

Kies voor coating van Idenburg Car Solutions en je kunt de winter aan

Algemeen

DELFT – De winter vraagt om extra aandacht van de automobilist voor z'n auto. Hij wil natuurlijk dat zijn auto er ook onder minder goede weersomstandigheden goed uit blijft zien. En het autorijden moet veilig blijven, ook als het sneeuwt, hagelt of regent.

Wie wil voorkomen dat deze weersinvloeden schade toebrengen aan de auto, kan er voor kiezen een extra beschermlaag op de auto aan te laten brengen. De vakspecialisten van Idenburg Car Solutions zijn hier heel bedreven in. Niet het minst vanwege het gebruik van de meest duurzame beschermlaag, de keramische glascoating. "Die keiharde laag biedt de lak van de auto de meeste bescherming", legt Erik Idenburg uit. "In de winterperiode heb je de meeste vervelende neerslag, onder andere hagel. Maar onderschat ook de invloed van gepekelde wegen niet. Wanneer je hier over heen rijdt, kan het opspattende pekel veel schade aan je lak toebrengen. Na langdurig testen, zijn we een half jaar geleden pas echt goed met deze keramische glascoating naar buiten getreden. Let wel, het is geen poets, maar een extra transparante laag, om de lak optimaal te beschermen."
Het procedé van het aanbrengen van de keramische coating is uitgebreid. Dit autobedrijf wil de auto namelijk de beste bescherming tegen weersinvloeden bieden. Eerst wordt de auto gewassen, dan gekleid, dan weer gewassen en ontvet, vervolgens gepolijst en als laatste wordt de toplaag aangebracht. De meest stabiele en hardste laag die achteraf aangebracht kan worden op een auto", aldus Idenburg. "Bedenk eens goed, des te langer je auto er goed uit blijft zien door goed onderhoud, des te groter is straks de inruilwaarde."
Idenburg Car Solutions is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf waar inmiddels alles op autogebied mogelijk is, met nog steeds een poets afdeling. "Poetsen is belangrijk en gelukkig kunnen veel mensen zo'n beurt laten uitvoeren als dat echt nodig is.

De basis poetsbeurten voor particulieren bij Idenburg Car Solutions beginnen bij 99 euro met een basiswax. Ook werken wij voor garagebedrijven." De functie van de airco in de winter wordt nog wel eens onderschat. Terwijl de airco juist zorgt voor ontwaseming van de autoruiten als het koud is. Het is dus verstandig om in deze periode een aircocheck met bijvulling te laten uitvoeren. "De aircocheck met bijvulling kost nu geen 119, maar 89 euro, een zonnige prijs voor in de winter."
In de maand januari is er een gratis wintercontrole voor alle automobilisten in Delft en omstreken. Uw auto wordt op 25 belangrijke punten gecontroleerd om veilig de winter in te gaan.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of langs komen!
Veilig de weg op in een goed uitziende auto. Daar kan Idenburg Car Solutions voor zorgen!

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.n
l