Een deel van het team van DA Buitenhof op de afdeling 'Mooi'.
Een deel van het team van DA Buitenhof op de afdeling 'Mooi'.

DA Buitenhof: de beste serviceverlening voor Delftse bewoners

Algemeen

DELFT – Loop je de DA Drogisterij Buitenhof in het winkelcentrum aan de Vrijheidslaan binnen, dan weet je meteen precies waar je zijn moet. De drogisterij op nummer 22 is sinds augustus jl. namelijk helemaal ingericht volgens de nieuwste DA-formule, die bestaat uit drie werelden: 'Fris, Gezond en Mooi'.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar opmaakspulletjes of andere cosmetica? Dan moet je op de afdeling 'Mooi' zijn. Bij 'Fris' vind je alle bad- en doucheproducten en 'Gezond' staat voor, de naam zegt het al, het grote assortiment gezondheidsproducten bij DA Drogisterij Buitenhof. "We hebben vier maanden geleden verbouwd, waarbij vooral in de afdeling 'Mooi' flink is geïnvesteerd", zegt eigenaar Jeroen de Bruin, die ook de tegenover liggende Jumbo-supermarkt exploiteert. "Het assortiment van de afdeling 'Mooi' is na de verbouwing flink uitgebreid met veel luxe merken geuren, zoals Hugo Boss, Paco Rabanne en Calvin Klein. Daarnaast is er ook cosmetica van het Italiaanse merk Collistar bij gekomen."

Servicepunten
Regelmatig hebben Jumbo en DA Buitenhof gezamenlijke acties. De kassabonnen-actie bijvoorbeeld. Achterop de kassabon van Jumbo Buitenhof staat ook altijd een actie bij de DA Drogisterij. "Een leuke gecombineerde actie, die al jaren met veel succes loopt", aldus De Bruin. DA Buitenhof hecht aan een goede serviceverlening en dat blijft niet bij de verkoop van drogisterij-artikelen. De drogisterij is namelijk ook PostNL Servicepunt, waar bewoners uit heel Delft al hun postzaken snel kunnen regelen. De drogisterij is daarnaast ING Servicepunt, waar je onder meer een rekening kunt openen, geld kunt storten en alle andere denkbare kleine bankzaken efficiënt kunt regelen. "Buiten onze ruime openingstijden zijn zowel de DA Drogisterij, het PostNL Servicepunt als het ING Servicepunt ook iedere zondag geopend. De bewoners van Buitenhof en omstreken kunnen hier dus eigenlijk altijd terecht!" De klant zal er zeker niets van merken, maar in het nieuws is gekomen dat de groothandel achter de DA-formule in zwaar weer is beland. Jeroen de Bruin heeft er echter alle vertrouwen in dat deze mooie formule blijft bestaan.


Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur, op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 256 06 15. Internet: www.da.nl/winkel/da-buitenhof.