Het woonproject La Douce Delft van Weboma.
Het woonproject La Douce Delft van Weboma.

Successen van Weboma in Delft worden uitgebouwd in 2016

Algemeen

WATERINGEN – Weboma is een ontwikkelende bouwer, die al bijna 65 jaar bestaat. Weboma heeft de laatste jaren veel projecten gerealiseerd in Harnaschpolder Delft. Ook in het nieuwe jaar zal deze ontwikkelende bouwer veel in de nieuwe Delftse wijk aan het werk zijn.

De Zeven van Simon in de Simonstraat in Delft, de projecten Sprankelveld, Zonnekastelen, Palet van Delft, Klavertje Delft en La Douce Delft in Harnasachpolder en project 1001Delft in de Indische buurt. Afgeronde, in aanbouw zijnde of nog mee te beginnen bouwprojecten van Weboma in de gemeente Delft. Hiermee heeft de ontwikkelende bouwer onmiskenbaar zijn stempel gedrukt op de woningbouw in deze stad.

Bouw La Douce Delft in 2016
De bouw van La Douce Delft gaat dus beginnen. Een prachtig woonproject bestaande uit zeventien royale grandmaisons met Franse allure voor het echte joie de vivre. Woningen in de types Belmondo, Bruel en Coco. "We zijn enorm trots dat dit project er gaat komen", aldus Walter Vermeulen, van Weboma. "Het is één van de mooiste ontwerpen van onze bouwprojecten in Harnaschpolder Delft. Alles klopt zowel van binnen als van buiten."
Het voortraject heeft ontzettend veel enthousiaste kopers opgeleverd. Het ontwerp voldoet dan ook helemaal aan de verwachtingen van een doelgroep met hoge eisen. "De grote binnenruimte is onder meer benut met veel slaapkamers, een grote woonkamer, een eetkeuken en dergelijke", zegt Vermeulen. "Ook buiten is er veel ruimte, een tuin op het zuiden aan het water."
De fraaie architectuur wordt onder meer gekenmerkt door mooi materiaalgebruik en een geraffineerde detaillering. Er is een hoog afwerkingsniveau, met standaard vloerverwarming op de begane grond, houten binnendeur kozijnen met stompe deuren en dergelijke. Er zijn nog huizen van de typen Belmondo en Bruel beschikbaar. Kijk voor alle informatie op www.ladoucedelft.nl.

Derde fase Klavertje Delft
2015 Stond in het teken van fase 2 van Klavertje Delft, nadat de 63 huizen van fase 1 opgeleverd waren. De verkoop van de twintig huizen startte begin 2015 en de bouw startte eind 2015 na een succesvolle verkoop. Het jaar 2016 staat voor Weboma ook in het teken van Klavertje Delft. De bouw van fase 2 zal dan afgerond worden, maar met de verkoop van een derde en laatste fase van circa dertig woningen zal gestart worden. Uiteraard wordt dit op een zelfde spraakmakende manier onder de aandacht van belangstellenden gebracht. Houd hiervoor www.klavertjedelft.nl en de Facebookpagina in de gaten.

De ontwikkeling van Klavertje Delft is een samenwerking tussen Weboma, AM en Volker Wessels Vastgoed. De bouw wordt door Weboma Bouwmaatschappij voor zijn rekening genomen. "Het goede nieuws is dus, dat in het voorjaar van 2016 nog een derde en laatste fase van Klavertje Delft, bestaande uit dertig woningen, in de verkoop gaat. Ja, dat is het belangrijkste nieuws voor 2016, dat er dertig nieuwe woningen in Klavertje Delft op de kaart staan."
Uiteraard wordt dit op een zelfde spraakmakende manier onder de aandacht van belangstellenden gebracht, namelijk via www.klavertjedelft.nl en de Facebookpagina.

1001Delft
Momenteel is Weboma druk bezig met de afronding van het project aan de Arubastraat, bij de Jorisweg in Delft. In de Indische Buurt van deze stad wordt gebouwd aan het project 1001Delft. Hier komt een totaal van 27 huizen, waarvan er nu nog twee te koop zijn. "Alle andere woningen zijn in een behoorlijk snel tempo allemaal verkocht", aldus Walter Vermeulen. "Afgelopen weken zijn nagenoeg alle woningen opgeleverd, zodat de nieuwe bewoners hun huis voor de kerst konden betrekken. De twee nog niet verkochte woningen zijn uiteraard te bezichtigen via Van Daal Makelaardij."
Vermeulen is heel content met 1001Delft. Hij vindt het wooncomplex mooi geworden en kan tevreden terug kijken op het verloop van de bouwwerkzaamheden. "Via tweets en andere social media heb ik wel gemerkt, dat ook de toekomstige bewoners het verloop van de bouw met belangstelling en naar tevredenheid hebben gevolgd."

Bedrijf: Weboma
Adres: Stoelmatter 16, Wateringen
Telefoon: (0174) 22 56 00
Internet: www.weboma.nl