Bij Lijm & Cultuur zijn komend jaar volop activiteiten.
Bij Lijm & Cultuur zijn komend jaar volop activiteiten.

Nieuw jaar en vrolijke culturele chaos bij Lijm & Cultuur

cultuur

Het jaar 2016 is begonnen, voor Lijm & Cultuur een bijzonder jaar, want het begon in 2006 met de eerste activiteiten en bestaat weldra dus 10 jaar. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Hou de website en berichten in de gaten.

Om te beginnen is het Experiment weer werkdagelijks open. Ook is er binnenkort een nieuwe Chaos aan de Schie en de musical Urinetown.

Cultuur en meer
Ook dit jaar zal er op Lijm & Cultuur als altijd van alles te beleven zijn. Verschillende festivals staan op het programma, zoals Aangeschoten Wild en Ohm, theatervoorstellingen, met Urinetown als eerste, nieuwe Tegenlicht Meet Ups, verschillende edities van Chaos aan de Schie, bruidsbeurs Engaged, diverse culturele experimenten en meer.
Lijm & Cultuur laat zich ook graag inspireren door wat er op haar pad komt en tips. Heb je wensen of suggesties voor bijzondere voorstellingen of andere activiteiten die je graag in Delft ziet? Mail ze naar info@lijmencultuur.nl. Kijk verder regelmatig op www.lijmencultuur.nl voor het actuele programma.

Urinetown
Van 3 tot 6 februari wordt de musical Urinetown uitgevoerd door NuRT in samenwerking met Lijm & Cultuur. Het vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc's uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Zeker geen standaard musical, maar een sterk verhaal vol humor en absurde uitgangspunten.
Kaartjes voor Urinetown, de grappigste musical aller tijden, zijn nu ook te boeken met vooraf een daghap (voor 7 euro 50), of een driegangenmenu voor 25 euro. Toegangskaarten kosten 17 euro 50, scholieren studenten of cjp-pashouders betalen 12 euro 50. Kaarten zijn te koop via de websites www.lijmencultuur.nl en www.theatergroepnurt.nl.
De cast van NuRT bestaat uit ruim 30 jongeren van 18 tot 25 jaar waarvan een groot deel een professionele opleiding volgt. Zij komen graag op scholen langs voor het geven van een 'Urinetown Clinic'. Interesse? Stuur een e-mail naar info@lijmencultuur.nl!
Het Experiment is werkdagelijks open van 10.00 tot 17.00 voor koffie, werk, lunch en lounge.
Kijk voor de actuele agenda van Lijm & Cultuur, toegangskaarten en meer informatie op de website
www.lijmencultuur.nl.