De ingrediënten van bubbels met boerenkool: bubbels en boerenkool. (foto: archief)
De ingrediënten van bubbels met boerenkool: bubbels en boerenkool. (foto: archief)

Het jaar begint goed met Bubbels en Boerenkool

Algemeen

DELFT – Ondernemend Delft komt donderdag 14 januari bijeen voor de nieuwjaarsreceptie Bubbels en Boerenkool. Het feest vindt deze keer plaats in de theaterzaal van GGZ Delfland aan de Sint Jorisweg 2 in Delft.

"Weer zo'n verborgen facet van Delft, want ik had er tot nu toe nog nooit van gehoord", vertelt Joris Kleinveld, voorzitter van VNO NCW Delft. "Het Idee is dat het een nomadisch event wordt, dat steeds op een andere plek in de stad plaatsvindt. Dit om de verbondenheid van de Delftse ondernemers verder te versterken."
Vijf jaar geleden werd Bubbels met Boerenkool voor het eerst georganiseerd, toen nog in Theater de Veste. Later werd het in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof georganiseerd. Nieuw dit jaar is dat iets meer tijd is ingepland voor de borrel als netwerkgelegenheid. En in plaats van verschillende sprekers is dat nu gecombineerd in één ludieke act van Pieter Jouke.

De beste ideeën
"Het is altijd leuk om zowel bekenden tegen te komen, als mensen die je nog nooit hebt gesproken, maar die kennelijk wel iets hebben met Delft", geeft Kleinveld aan. "Bovendien ontstaan de beste ideeën vaak aan de borreltafel." Hij kijkt zelf het meeste uit naar het optreden van Pieter Jouke èn naar het weerzien van alle collega-ondernemers. "Het wordt een mooie aftrap voor het nieuwe jaar. Een jaar dat in mijn beleving erg goed kan gaan uitpakken voor zowel de Delftse bedrijven als Delft. Bubbels met Boerenkool is de nieuwjaarsborrel bij uitstek. En samen met de Kracht van Delft en Tech, Talks en T-bone stake is het een evenement waar iedereen elkaar tegenkomt."
Inschrijven voor Bubbels en Boerenkool kan via de website www.ondernemenddelft.nl.