Hans Paardekooper, serviceadviseur bij Auto Nassau, maar ook veel te vinden in de werkplaats.
Hans Paardekooper, serviceadviseur bij Auto Nassau, maar ook veel te vinden in de werkplaats.

De werkplaats van Auto Nassau, voor Suzuki's en àlle andere merken

Algemeen

DELFT – Auto Nassau is officieel Suzuki Service Dealer. Dit houdt in dat u niet alleen voor de aankoop van een nieuwe Suzuki hier terecht kunt. Ook het volledige onderhoud en reparaties met originele onderdelen kunnen hier worden uitgevoerd.

In de werkplaats van Auto Nassau is Hans Paardekooper de chef. Hij is al sinds 1983 aan Auto Nassau verbonden, toen het bedrijf nog aan de Nassaulaan in de wijk Wippolder gevestigd was. Inmiddels al weer vele jaren in Tanthof-West en sinds drie jaar als Suzuki Service Dealer. "Maar we zijn ook nog gewoon Daihatsu Service Dealer", zegt Paardekooper. "Al bijna dertig jaar en daarmee hebben we een heel trouwe klantenkring opgebouwd."
In de werkplaats wordt gewerkt volgens het VOS-systeem, een afkorting die staat voor Voordelige Onderhoud Service. Hiermee heeft de klant in elk geval recht op twaalf maanden Mobiliteitsgarantie, met het bijbehorende pasje. Deze is geldig in Nederland, het buitenland en natuurlijk voornamelijk in de eigen woonplaats. "De garantiewerkzaamheden nemen we graag voor onze rekening", gaat hij verder. "Is een auto elders gekocht en zit er nog fabrieksgarantie op, dan willen we de klant graag van dienst zijn. Wij kunnen die garantiewerkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren."
In de werkplaats van Auto Nassau kan onderhoud uitgevoerd worden aan alle merken, naast het onderhoud aan auto's van de merken Suzuki en Daihatsu. "Denk hierbij aan airco-onderhoud, uitlijnen, daar hebben we de meest geavanceerde apparatuur voor in huis. Bijvoorbeeld multitesters, de zogenaamde diagnosetesters voor alle merken", aldus Paardekooper.
Hans Paardekooper zegt dat hij eigenlijk ook een beetje verkoper is. Wat Patrick van den Berg doet in de showroom, auto's verkopen, dat doet hij eigenlijk ook. "De eerste auto wordt in de showroom verkocht en de tweede auto in de werkplaats. Door die goede service blijven de mensen graag bij ons terug komen."

Is uw auto voor reparatie in de werkplaats van Auto Nassau? Dan hoeft u niet zonder vervoer te zitten. Het bedrijf heeft namelijk gratis leenauto's beschikbaar tegen brandstofkosten. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar, de tram stopt voor de deur. "Toch nog wel belangrijk om te vermelden, dat Delft dertig jaar lang geen Suzuki-servicepunt heeft gehad", zegt hij. "Nu kunnen Suzuki-bezitters in Delft voor het onderhoud gewoon in eigen stad terecht."

In de werkplaats heeft hij een team van vier monteurs. Maar Hans Paardekooper zegt dat hij op nog veel meer terreinen in het bedrijf actief is. "Contacten met de klanten bijvoorbeeld", geeft hij aan. "Ja, dat heb je als je zo ongeveer tot het meubilair van een bedrijf bent gaan behoren."

Auto Nassau
Sadatweg 9
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl