Maaike Balvert is klaar voor de kerstballenactie.
Maaike Balvert is klaar voor de kerstballenactie.

Begin de feestdagen goed met de kerstballenactie van Autobedrijf Kees Balvert

Algemeen

YPENBURG – Kerstmis kan beginnen bij Autobedrijf Kees Balvert in Ypenburg. Vanaf heden loopt daar een kerstballenactie, in samenwerking met de 'buren' Total Jongeneel en GroenRijk De Wilskracht.

Deze Suzuki-dealer, het benzinestation en het tuincentrum hebben de handen ineen geslagen. De consument kan in dit geval de 'lachende vierde' zijn. De hoofdprijs van deze kerstballenactie is namelijk een maand lang gratis rijden in een Suzuki Celerio. "In de showroom van ons bedrijf staat een Celerio met een kofferruimte vol met grote knalroze kerstballen", zegt Maaike Balvert, management-assistent bij deze vestiging en de Monster-locatie van deze Suzuki-dealer. "Zo'n zelfde auto staat bij het tuincentrum. Aan de consument is het nu om te raden om hoeveel kerstballen het gaat. Vul je gegevens in op een deelnamebriefje en gooi dit het kerstcadeautje. En maak daarmee kans op een maand lang gratis rijden in de Suzuki Celerio."

Andere prijzen
In deze samenwerking neemt Total Jongeneel de brandstofkosten voor zijn rekening. Het is dus echt gratis autorijden. Maar de tweede prijs is ook niet mis. "Dat is namelijk een cadeaubon van 100 euro van GroenRijk De Wilskracht", gaat ze verder. "En de derde prijs is een waspas ter waarde van 50 euro van Total Jongeneel. Dat is dus een wel heel uitgebreide wasbeurt voor uw auto."

Prijsuitreiking
Autobedrijf Kees Balvert en de andere twee bedrijven vinden het leuk om ter gelegenheid van Kerstmis een actie te organiseren waarbij de klant centraal staat en iets kan winnen. "De knalroze kerstballen zijn natuurlijk beschikbaar gesteld door GroenRijk", gaat ze verder. "De kerstballenactie loopt tot eind december en de prijswinnaars worden bekend gemaakt op maandag 4 januari 2016."

Autobedrijf Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/balvertdenhaag