Beef & More, het nieuwe restaurant aan het Doelenplein.
Beef & More, het nieuwe restaurant aan het Doelenplein.

Bourgondisch eten in een gezellig huiselijk restaurant

Algemeen

DELFT – Ambachtelijke streekproducten voeren de boventoon bij Beef & More, het nieuwe restaurant dat binnenkort aan het Doelenplein in het centrum van Delft wordt geopend. Op de plaats waar voorheen eetcafé de Bieren zat. Bij Beef & More is het een belevenis op zich om te eten.

Het hoofdgerecht wordt door de kok aan tafel gesneden en de gasten kunnen zelf naar de ambachtelijke broodbar om hun brood en tapenade te kiezen. Blikvanger is de open keuken met grill, waarin eikenhout gestookt wordt. Hierop wordt het vlees gegaard. Kortom, back to basic. Na een beetje rekenen, komt eigenaar Mohamed Elhalawany op tachtig stoelen, als hem naar het aantal in de zaak gevraagd wordt. Hij is er van overtuigd dat het bijzondere concept gaat aanslaan bij de klant. Beef & More kent menu's met vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor het vlees wordt specifiek Vechtdalrund gebruikt. "We gebruiken vooral het beste deel van de entrecote, dat op speciale wijze op eikenhout wordt bereid. Maar ook andere vlees- en visgerechten staan op ons menu, evenals lekkere vegetarische gerechten."
In de wijnbar worden naast goede internationale wijnen ook de heerlijke wijnen van de Reestlandhoeve geschonken en Delfts bier. "De nadruk leggen wij op streekgebonden producten", zegt Mohamed over het concept. "Ik weet dat veel mensen meer aandacht krijgen voor producten die uit een goede omgeving komen en zo weten wij ook welke kwaliteit wij in huis halen om onze gasten voor te schotelen."
Het pand aan het gezellige Doelenplein biedt veel mogelijkheden voor een gezellig avondje uit. Het staat naast het filmhuis en Restaurant LEF en heeft een gezellig groot terras. Als welkomst- en openingsactie krijgt u van Beef & More tot en met Valentijnsdag bij ieder hoofdgerecht een gratis drankje.
Wie tussen Kerstmis en Oud en Nieuw nog een hapje wil eten – men stelt alles in het werk om op Tweede Kerstdag open te gaan – of daarna wil reserveren bij Beef & More, kan dat doen via (06) 212 911 71.