Foud Out wordt weer genieten.
Foud Out wordt weer genieten.

'Proud to be Foud' in Theater de Veste

cultuur

Met 'Foud Out' heeft Theater de Veste op dinsdag 29 december een heerlijk einde van 2015 voor iedereen in petto. Het wordt een avond vol muzikale verrassingen met als rode draad de lijst der lijsten: de Top 2000.

Het nummer 'Imagine' van John Lennon staat dit jaar op 1 in de Top 2000. Het is pas het zesde lied dat het podium haalt van de muziekranglijst van Radio 2. Dat het nummer op de eerste plek staat, heeft natuurlijk alles te maken met de gebeurtenissen in Parijs. Het belang van muziek bij gebeurtenissen in ieders leven wordt hierbij nog maar eens benadrukt.

Guilty pleasure
Durft u uw Guilty Pleasure prijs te geven? Wat is nou de allerbeste dance classic? De klassiekers – en natuurlijk de foute – nummers uit de Top 2000 komen tijdens 'Foud Out' allemaal voorbij. Op deze avond vol gezelligheid en muziek kunt u onder het genot van een oliebol en een drankje nog een keer terugkijken op het afgelopen jaar. Wat heeft het jaar 2015 ons allemaal gebracht? Het gegeven dat 'Imagine' de nieuwe nummer één is, laat zien dat het een bijzonder jaar was.

Avond vol muziek en quiz
Laat uw muziekkennis blijken in de verschillende popquizjes, raad de juiste plaat tijdens de muziekbingo en win fantastische prijzen. Na afloop wordt er gedanst op alle hits uit de jaren '70 en '80. De muziek wordt verzorgd door het DJ duo Pepper & Soul en MC van de avond is pubquizmaster Chris Piguillet.
'Foud Out' begint op 29 december om 20.30 uur en de toegang bedraagt slechts 7 euro 50 euro. Het is een interactieve avond, maar u kunt ook uiteraard aan de bar zitten met een biertje.
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website www.theaterdeveste.nl.