Afbeelding

Science Centre Delft tijdens de feestdagen

cultuur

Met de winter voor de deur heeft het Science Centre fantastische workshops om de feestmaand nog gezelliger te maken. Komende kerstvakantie zullen er weer vele kerstworkshops plaatsvinden.

Maak de winter gezellig met je winterhuisje met LED-lampjes. Ontdek hoe je met elektrische verf een stroomkring maakt. Je bent voorbereid op de winter met je eigengemaakte winterhuisje! Of ontdek hoe een stroomkring werkt tijdens een workshop Kerst LED-figuur. Tijdens deze workshop maak je een houten kerstfiguurtje met een LED-lampje voor in de kerstboom.
Ook zorgt het Science Centre ervoor dat jij klaar bent voor de winter. Maak bijvoorbeeld grote piepschuim sneeuwvlokken om mee naar huis te nemen. Je snijdt ze uit met een piepschuimsnijder. Of maak een bijzondere Kerstballamp. Ontdek de stroomkring en maak de lamp trendy en stevig met behulp van karton. Met visdraad creëer je een leuk effect.
Dus ben je geïnteresseerd in techniek en wetenschap? Kom dan een dagje naar het Science Centre. Het Science Centre is de plek om mee te doen en mee te denken. Door middel van interactieve opstellingen en workshops in het museum maken wij de bezoeker onderdeel van het museum. Het kan hier allemaal! Het is een zoektocht, spannend en niet af, net zoals de wetenschap.

Zie voor meer informatie over deze workshops en het programma voor de komende maand de website www.sciencecentre.tudelft.nl, bel naar telefoonnummer 015-2785200 of mail naar sciencecentre@tudelft.nl.