Afbeelding

Speler in Beeld

Algemeen

Naam: Mike Mesker
Leeftijd: 25
Club: sv Wippolder
Positie: Linkshalf of midmid


-Hoe liep de 1-5 gewonnen wedstrijd bij Taurus?
"Goed. De eerste helft stond er heel veel storm. We hadden wind tegen, maar kwamen wel met 1-0 voor. Die scoorde ik zelf. Daarna was het spel rommelig. We gingen met 1-1 de rust in. Na rust hebben we er in een kwartier drie in geschoten. Daarna hebben we er nog eentje gescoord en konden we rustig uit spelen."

-Tevreden over je eigen spel?
"Ik stond deze wedstrijd linksbuiten. Weer heel wat anders, maar de trainer wilde me uit de organisatie halen in het teambelang. Op links heb ik twee assists gegeven waar een doelpunt uit kwam en ik heb zelf gescoord. Het liep dus wel goed, hoewel ik liever op het middenveld speel."

-Nog iets bijzonders mee gemaakt in het veld?
"Er was in de eerste helft een schot op doel en iedereen telde hem al. Door een harde windvlaag bleef hij echter in de lucht hangen en haalde de bal de achterlijn niet eens,"

-Hoe was de scheidsrechter?
"Die had geen moeilijke wedstrijd. We speelden tegen de studenten van Taurus en je merkt dat die best relaxed zijn. Die zullen in het veld niet snel protesteren. Hij had het dus niet moeilijk."

-Zou je iets anders gedaan hebben als je trainer was?
"Op tactisch vlak misschien. We hadden een aantal wedstrijden naar mijn idee eerder druk kunnen zetten. Meer pressen."

-Volg je het Delft op Zondag Voetbalklassement?
"Ja, ik kijk elke zondag in de krant. Kijk meteen wat iedereen gedaan heeft. Zelf stond ik in het tussenklassement vorige week geloof ik gedeeld elfde. Dat is wel heel leuk!"