Afbeelding

Huis te koop: Aziëlaan 233, Delft

Algemeen

DELFT – Mark van der Heijden is een tevreden bewoner van dit driekamer appartement in Tanthof-West. Na zijn studie aan de TU Delft, is hij in 2009 vanuit het ouderlijk huis in het andere gedeelte van Tanthof gaan wonen. Dit leek hem een leuke woning om te beginnen, heel gunstig gelegen ten opzichte van Den Haag, waar hij inmiddels was gaan werken. "Een jaartje geleden is mijn vriendin bij me ingetrokken", zegt hij.

Het grote voordeel van deze woning is het balkon op het zuiden. Hier schijnt de zon dus volop en je hebt van daar ook een prachtig ver uitzicht op het natuurgebied Midden-Delfland. Ook is hier een elektrisch screen aanwezig. "In Midden-Delfland ben ik veel aan het hardlopen", gaat hij verder. "Hardlopen doe ik heel graag en daar is dat gebied ideaal voor."
Ook is dit gebied ideaal om lekker een stukje te fietsen bij mooi weer. Mark heeft weinig geklust, want de voorgaande bewoners hebben het al schitterend verfraaid. Ook een andere indeling was niet nodig, want de indeling van dit tweelaagse appartement was al verrassend genoeg. "Sta je beneden voor het complex, dan kun je met een wenteltrap de voordeur bereiken", legt hij uit. "Dan kom je allereerst op de verdieping met slaapkamers. Een trap leid je vervolgens naar de woonetage."
De woonkamer is ongeveer 30 vierkante meter. Aan de voorkant dus een uitzicht met in de verte natuurgebied Midden-Delfland. Aan de achterkant ook een leuk uitzicht, met een blik op de tuintjes van de benedenburen. "De woonkamer heeft een open keuken, die ik toch enigszins van elkaar heb afgescheiden met de eettafel", zegt hij. "Het is een heerlijk ruime keuken."
De keuken is voorzien van een vierpits gaskookplaat, een combimagnetron, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. "Ja de woonkamer en keuken zijn samen vrij groot en vormen een gezellige eenheid. De designradiator geeft de woonkamer een leuke standing."

Verdieping lager
Een verdieping lager zijn twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is behoorlijk ruim met 4.87 bij 3.07 meter. De andere slaapkamer is 2.40 bij 2.73 meter, die door Mark in gebruik is als studiekamer. Er is een heel moderne, luxe uitgevoerde badkamer van 1.73 bij 2.39 meter. Deze is voorzien van een tweepersoons stoomcabine met bad en douche. Ideaal in deze tijd van het jaar om even voor te verwarmen. Daarnaast is er een modern wastafelmeubel. "Op de overloop is een bijkeuken", zegt Mark. "Hier staan de wasmachine, droger en een extra koelvrieskast."
Het hele appartement is grotendeels voorzien van laminaat met een V-groef en voorzien van dubbel glas. De verwarming van het appartement wordt geregeld met een CV Combi-ketel NEFIT met bouwjaar 2003. Het stucwerk van de buitenmuur en het buitenschilderwerk zijn in 2013 vervangen. Er is een berging op de begane grond van 1.20 bij 3.00 meter, waar je makkelijk een aantal fietsen kunt plaatsen. "We gaan dit appartement verlaten, omdat we met het oog op de toekomst wat groter willen gaan wonen", zegt hij. "We denken ook aan gezinsuitbreiding, dus dan moet je wel wat groter wonen. We denken aan een woning weer in Tanthof of de Buitenhof."
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van buurtwinkels, openbaar vervoer, de TU Delft, de uitvalswegen A4, A13 en N470.
De actieve VvE vraagt een maandelijkse bijdrage van 60 euro per maand.

De vraagprijs voor deze woning is 169.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.