De familie Kirhan van Tapas & Mezzes verrichte de opening van MELEDI Delft en kreeg daarna een rondleiding door de vestiging.
De familie Kirhan van Tapas & Mezzes verrichte de opening van MELEDI Delft en kreeg daarna een rondleiding door de vestiging.

Discount Horeca Groothandel MELEDI geopend in Delft

lopende zaken

DELFT - Horecaondernemers kunnen vanaf nu terecht bij MELEDI Delft. Deze discount horecagroothandel biedt de beste horecaproducten voor de scherpste prijzen.

De nieuwe vestiging brengt het totale aantal MELEDI-vestigingen op acht. "Horecaondernemers uit regio Delft, Den Haag, Rotterdam kunnen bij ons terecht voor topproducten", zegt Wayel Ichoh, oprichter van MELEDI. "Wij hebben een breed assortiment op voorraad van mediterrane food- en food-gerelateerde non-foodproducten. Naast het private label Lydia hebben we onder andere een uitgebreid assortiment met A-merken, zoals Coca-Cola, Barilla, Bonduelle en LambWeston."

Service en aandacht
Medewerkers van MELEDI staan altijd klaar voor hun klanten uit de horecasector. Om hen wegwijs te maken in het assortiment en de producten te vinden die zij nodig hebben voor hun zaak. Sandi Sabbo van MELEDI Delft vertelt: "We brengen de klanten op de hoogte van nieuwe producten in de winkel. We helpen hen verder indien nodig en maken hen wegwijs in de winkel, zodat alle gewenste producten worden gevonden. Graag bieden we hen ook een lekker kopje koffie aan." MELEDI is altijd op zoek naar authentieke producten en ingrediënten. De passie voor pure smaken gaat tot aan de bron. Van Spaanse olijven en Zuid-Italiaanse tomaten tot Griekse wijnen en ambachtelijke oer-Hollandse frites. MELEDI vindt het beste voor elke professionele keuken. De Mediterrane wijnen zijn door experts met grote zorg geselecteerd. Waaronder de prijswinnende wijnen Hatzimichalis en CàMaiol. De nieuwe discount horecagroothandel bevindt zich aan de Schieweg 80 (naast de Makro) en is van maandag tot en met zaterdag geopend.
Bel voor meer informatie naar 015 - 30 30 444 of kijk op de website www.meledi.nl.