Bij Lijm & Cultuur kan weer worden gedineerd onder het genot van heerlijke muziek.
Bij Lijm & Cultuur kan weer worden gedineerd onder het genot van heerlijke muziek.

Grand Café d'Hivers bij Lijm & Cultuur

cultuur

Chef Bas Hoog kookt in het Grand Café d'Hivers de sterren van de hemel. Van Anjou duif en hertenkalf tot skrei en gnocchi. Iedere woensdag tot en met zaterdag. Daarnaast zijn er verschillende culturele evenementen.

Op het programma een nieuwe Meet Up en twee bijzondere diners: Chantant en Chancordéon.

Meet Up: fossielvrij - 9 december
In het verlengde van de Klimaat Top wordt i.s.m. Studium Generale op 9 december een VPRO Tegenlicht Meet Up georganiseerd over de uitzending Fossielvrij. We praten met gasten - onder andere Gjalt Annega van Delft Fossil Free, Carola Hein van Global Architecture and Oil en Michiel Brouwer van MBDSO - en publiek door over de uitzending. Een groeiende groep verontruste burgers vertrouwt niet meer op de politiek om klimaatverandering aan te pakken. Ze richten zich op de financiële sector. Wat doen wij zelf eigenlijk en wat kunnen we doen? Hoe hard is het nodig? Luister, denk en praat mee op woensdag 9 december om 20.30 uur. Toegang gratis.

Diner Chantant - 18 december
Wegens groot succes in de herhaling. Dineren onder het genot van Franse Chansons en vrolijke muziek. Paris aan de Schie! De Franstalige Carole Marie Doucet zingt de mooiste chansons en gitarist Hans en fluitist Dasha verrassen met prachtige begeleiding en instrumentele cafémuziek. Een arrangement inclusief diner kost 45 euro.

Diner Chancordéon -
19 december

Speciaal voor de Chaos neemt Camadou de topaccordeonist Henny Langeveld mee: de enige Nederlandse accordeonist die ooit de prestigieuze Coupe Mondial won. De sfeer van Parijs gewoon in Delft. Samen verzorgen zij een muzikaal programma tijdens het diner. Arrangement inclusief diner €45,00.

Praktisch
Chaos aan de Schie is tot en met 19 december open voor diner op woensdag tot en met zaterdag. Reserveren: www.chaosaandeschie.nl / 015 262 80 89. Voor de culturele activiteiten en kaartverkoop zie: www.lijmencultuur.nl.