De Black Disco Party op zaterdag 19 december bij Onder Ons: een volle dansvloer gegarandeerd.
De Black Disco Party op zaterdag 19 december bij Onder Ons: een volle dansvloer gegarandeerd.

Win kaarten voor de 25+ Black Disco Party bij Onder Ons

cultuur

DELFT – In Onder Ons is zaterdag 19 december weer de Black Disco Party met de Delftse DJ Luuk. Het 25+ uitgaanspubliek in Delft en omgeving trekt dan zoals elk jaar weer massaal richting het partycentrum aan de Kerkpolderweg voor dit dansfeestje.

"Delftenaren zien heel wat bekenden op deze party's", weet DJ Luuk. "Als je van dansen houdt, zit je goed. Een goed gekozen mix van 70/80/90 discomuziek, rock, soul en latin, afgewisseld met de dance-hits van nu spreekt de dertigers, veertigers en vijftigers nog altijd erg aan. Op deze feestjes kun je de hele avond blijven dansen, maar ook kletsen en flirten. Het is supergezellig."
De zaal is 19 december weer extra donker, in kerstsfeer en met een fantastische lichtshow. "Het feest in december is voorlopig het laatste op deze locatie. Op zich jammer, want het is een sfeervolle zaal."
Wil je bij dit feest zijn? Haal dan in de voorverkoop je tickets a 9 euro online bij www.djluuk.nl (gratis thuisgestuurd) of bij Rob Crijns aan de Dijkhoornseweg Den Hoorn. Of betaal 1 euro meer en haal ze bij Velvet Music aan de Voldersgracht, Tabak Piet de Vries aan de Nassaulaan of in Nootdorp bij Kadoboetiek Marian de Visser. Indien voorradig zijn er ook op 19 december kaarten te koop aan de zaal.
De party duurt van 21.00 uur tot 02.30 uur. Meer info? Bel naar telefoonnummer 06-23643220 of kijk op de website www.djluuk.nl.

Tien tickets
Delft op Zondag geeft vijf keer twee kaarten weg. Wie kans wil maken moet de volgende vraag juist beantwoorden: op welk album van de band Stretch stond hun grote hit 'Why did you do it'? Stuur je antwoord uiterlijk dinsdag 8 december naar avondjeuit@delftopzondag.nl. De gelukkigen ontvangen per mail bericht.