Orientique heeft de gehele Aziatische woonwereld onder één dak.
Orientique heeft de gehele Aziatische woonwereld onder één dak.

Orientique: dé specialist in Asianliving

lopende zaken

DEN HAAG - Van chopsticks tot prachtige Chinese meubels en Japans antiek. Orientique in Chinatown Den Haag is de grootste specialist in Aziatische antiquiteiten en Oosterse wooninterieur van Europa.

Met een mega showroom van tweeduizend vierkante meter is Orientique een unieke woonwinkel met de gehele Aziatische woonwereld onder één dak. Liefhebbers van over de hele wereld komen speciaal naar Orientique om de ruime collectie van Oosters Antiek en Chinese meubels te bestellen of gewoon om het Oosterse Wonen te beleven. Orientique heeft een enorme wooncollectie en iedereen is welkom. Je kan het zo gek niet noemen of Orientique heeft het. Handbeschilderd porselein, Oosterse lampen, hand gevlochten Japanse bamboelampen, Thaise Boeddhabeelden, Oosterse poppen, handwerk uit Vietnam, Chinees servies, Chinese zijden kussens, Japans tafelgerei, theesets van porselein en een gigantische collectie Oosterse meubelen, waaronder prachtige rozenhout meubels, Chinese sidetables, Japanse tatami's en nog vele honderden Chinese kasten, zowel modern als origineel antiek. Zelfs voor hobby's als Tai Chi en kalligrafie en originele cadeaus zoals Lucky Cats is iedereen bij Orientique aan het juiste adres. Mensen bewonderen Orientique als een museum of ze komen voor Oosterse wooninspiratie. Door eigen import is ieder product uniek en trendy genoeg om te combineren met een Westers interieur. Geniet van de kleurrijke Yangzhou lakmeubelen, een van de meest bekende lakwerk technieken in China met meer dan 2000 jaar geschiedenis. Ook is er een exclusief aanbod van antieke Tibetaanse Chinese dressoirs, maar ook Japanse Tansu-kasten van 200 jaar oud of een uitgebreid assortiment aan moderne Chinese kasten, geïnspireerd door de klassieke Oosterse stijl. Houd je van design, Azië en wooninterieur en zoek je iets voor de inrichting in huis of gewoon een origineel cadeau? Kom dan naar Orientique.
Geen tijd om langs te komen? Bestel dan de prachtige Chinese meubelen en woonaccessoires via de webshop www.orientique.nl. Deze feestmaand strooit Orientique met korting. Op alle duizenden Chinese meubels en bijzondere cadeaus lopen de kortingen op tot wel 70 procent.
Ontvang nu extra -15 procent in de webshop met de online kortingscode: DELFT2015, die geldig is tot en met 4 december 2015. *Bij inlevering van deze pagina ontvang je ook 15 procent korting in de winkel. Prettige geefdagen!
Bel voor meer informatie naar 070 - 392 3992 of kom langs aan de Wagenstraat 79 in Den Haag.