De Sale & Sale Toppers van Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw, links Ruud Oosterven en rechts Taco Veldhuyzen.
De Sale & Sale Toppers van Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw, links Ruud Oosterven en rechts Taco Veldhuyzen.

Zeeuw & Zeeuw heet voor even Sale & Sale

Algemeen

WATERINGEN – Duizenden euro's voordeel, dat staat de bezoekers van Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw tot en met 28 november te wachten. Het Nissan-dealerbedrijf is dan ook niet voor niets gedurende een tijdje van naam veranderd. Zeeuw & Zeeuw is Sale & Sale geworden.

"We hebben op het einde van het jaar groot ingekocht", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. "Zodat we nog dit jaar kunnen leveren. En het voordeel voor de klant alleen maar groter en groter wordt."
Het voordeel bij de aanschaf van een personenauto kan tijdens Sale & Sale oplopen tot wel 2.900 euro inruilvoordeel. Bij bedrijfsauto's gaat dat om een voordeelbedrag tot wel 3.645 euro. "Het beste advies is, om gewoon langs te komen", gaat Dekkers verder. "Laat je uitgebreid informeren in de showroom door onze twee Sale & Sale Toppers Ruud Oosterven en Taco Veldhuyzen."

Ook is het mogelijk, om eerst een kijkje te nemen op www.nissanwinkel.nl, de Sale & Sale actiesite. Hier kunnen belangstellenden snel en eenvoudig hun auto samenstellen. Een offerte volgt direct in de mailbox. Zeeuw & Zeeuw maakt zijn naam meer dan waar. Het is de komende periode Sale & Sale wat de klok slaat!

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl