Cor van Baarle van C. Van Baarle Stoffeerderbedrijf bij zijn bedrijfsvoertuig, klaar voor elke klus.
Cor van Baarle van C. Van Baarle Stoffeerderbedrijf bij zijn bedrijfsvoertuig, klaar voor elke klus.

C. Van Baarle Stoffeerderbedrijf: voor top wand- en vloerafwerking

Algemeen

DELFT – Van Baarle Stoffeerderbedrijf – Woningen en Projecten is een bedrijf dat is gespecialiseerd in wand- en vloerafwerking. Het bestaat al sinds 1988. Het bedrijf is van Cor van Baarle, die vanuit zijn huis aan de Oude IJsbaan werkt.

Behalve wand- en vloerafwerking, is dit bedrijf ook in te schakelen voor behangen, wit- en schilderwerk. Cor van Baarle, een heel bekende naam in Delft, waar ook een bekend gezicht bij hoort. De hoofdmoot van zijn bedrijf bestaat uit tapijt leggen, vinyl aanbrengen, laminaat, PVC-vloeren en marmoleum. De gebruikelijke procedure is, dat Cor bij de mensen langs komt met stalen. Dit gebeurt helemaal vrijblijvend. Is de klant positief, dan volgt er ook een vrijblijvende offerte. Altijd wordt er een scherpe prijs berekend. Uw trap laten stofferen kan al vanaf 349 euro. "Ik lever een totaalplaatje", legt hij uit. "Alles is bespreekbaar en alle werkzaamheden worden geleverd onder volledige garantie."

Vergrijzing
Met de vergrijzing die in deze tijden nu eenmaal een feit is, biedt Cor van Baarle nog een verder gaande service. Uit de woonkamer worden alle meubelen weg gehaald. Het oude tapijt wordt afgevoerd en na het aanbrengen van de nieuwe vloer wordt alles weer netjes terug gezet. Telefoon: (015) 212 58 06. Mobiel: (06) 542 921 88. E-mail: corvanbaarle@hotmail.com.