De schets voor het toekomstige Ranzijn tuin & dier aan de Rijksstraatweg in Delft.
De schets voor het toekomstige Ranzijn tuin & dier aan de Rijksstraatweg in Delft.

Ranzijn, nieuwe formule op vertrouwde plaats

Algemeen

DELFT – Een winkel met een ruim assortiment voor tuin en dier, dat is Ranzijn. In het voorjaar van 2016 opent Ranzijn tuin & dier haar nieuwe winkel aan de Rijksstraatweg 11 in Delft. Daar is op dit moment een winkel van Rodenburg Home & Garden gevestigd. Dit tuincentrum houdt momenteel een opheffingsuitverkoop, die wordt afgesloten met een grootse vuurwerkoutlet.

Het familiebedrijf Ranzijn tuin & dier is een kwaliteitsvoordeelcentrum dat zich kenmerkt door vakmanschap en klantgemak. De Noord-Hollandse organisatie neemt het stokje over van de familie Rodenburg en zal de onderneming met de huidige medewerkers voortzetten.

Grote groei
Ranzijn tuin & dier is gespecialiseerd op het gebied van dierverzorging, planten, potterie en plantverzorging. In 1912 is de familie Ranzijn begonnen met een fouragehandel in Heiloo. In 1987 werd begonnen met de verkoop van tuin- en dierartikelen. Met de bouw van een groot tuincentrum in Alkmaar, kwam in datzelfde jaar de grote groei van het bedrijf. Naast Alkmaar zijn er nog tien winkels en een webshop.

Dierenartskliniek
In de winkel van Ranzijn tuin & dier komt tevens een dierenartskliniek. Een complete kliniek met een operatiekamer, een laboratorium, een opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. De volledig van het tuingedeelte afgescheiden kliniek verzorgt inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek. Ook komt er een hondenwasstraat en –trimsalon bij Ranzijn dierenarts. Kijk voor meer informatie op www.ranzijn.nl.