Noresign - pop/rockopera is op 27 en 28 november te zien bij Lijm & Cultuur.
Noresign - pop/rockopera is op 27 en 28 november te zien bij Lijm & Cultuur.

Heerlijke Chaos bij Lijm & Cultuur

cultuur

De 13de editie van Chaos aan de Schie is begonnen. Chef Bas Hoog heeft voor het Grand Café d'Hiver een compleet nieuw sterrenmenu samengesteld. Op het culturele programma ondermeer de gloednieuwe pop/rock opera Noresign en nieuwe VPRO Tegenlicht Meet Ups.

Links achter op het terrein van Lijm & Cultuur ontwaar je de monumentale loods 'Experiment'. Licht en warmte komen je tegemoet en verwelkomen je met open armen. In Grand Café stijl kun je er heerlijk dineren tijdens de Chaos aan de Schie.

Tegenlicht Meet Up
In de aanloop naar de Klimaat Top worden in samenwerking met Studium Generale twee Meet Ups georganiseerd. Op 25 november praten we met gasten – onder anderen Ir. Geert Bergsma van CE Delft en voormalig Tweede Kamerlid en adviseur Marieke van der Werf - en publiek door over de uitzending "Een paar graden minder". VPRO Tegenlicht volgt econoom Jeffrey Sachs en een team van internationale wetenschappers. De groep laat zien hoe landen hun CO2-uitstoot kunnen verminderen.
Wat zijn de oplossingen die lokale bedrijven en overheid kunnen invoeren om de CO2 afstoot te verminderen? Wat kunnen burgers zelf doen? Maar ook, wat is de zin en onzin achter dit streven? Luister, denk en praat mee op woensdag 25 november om 20.30 uur. Toegang gratis.

Noresign
Een gloednieuwe muziektheaterproductie! Een zinderende pop/rock opera waarin met 18 Engelstalige songs een verhaal verteld wordt over zinnelijkheid en zachtheid, woede en verdriet, kracht en kwetsbaarheid.... Een jonge vrouw gaat op zoek naar liefde, maar zit gevangen in de verwachtingen van de wereld om haar heen. Maar hoe kun je van iemand houden als je niet jezelf kan zijn? .... Noresign is een muzikaal pleidooi voor eigenheid, vrijheid en liefde! Aanvang 20.30 uur. Toegang vanaf 12 euro 50. Arrangement inclusief diner 45 euro. Chaos aan de Schie is tot en met 19 december open voor diner op woensdag tot en met zaterdag. Reserveren via www.chaosaandeschie.nl of 015 - 262 80 89. Voor de culturele activiteiten en kaartverkoop zie www.lijmencultuur.nl.