De lak van uw auto wordt weer als nieuw bij Delft Autoschade.
De lak van uw auto wordt weer als nieuw bij Delft Autoschade.

Gratis lakinspectie bij Delft Autoschade

autonieuws

DELFT – Een beschadiging aan uw auto is zeker in deze weersomstandigheden snel een feit. Misschien rijdt u met de auto wel over een gepekelde weg. Of gaat het opeens keihard hagelen.

Ook op andere manieren kan er lelijke schade aan de lak van uw auto ontstaan. Bij Delft Autoschade, waarvan het team inmiddels is uitgebreid tot vijf man, is in de hele maand een aantrekkelijke actie. U kunt namelijk met uw auto langs rijden en dan wordt er een gratis lakinspectie uitgevoerd. Kom gewoon langs zonder afspraak en de mensen in de werkplaats van Delft Autoschade lopen uw hele auto na. "Een lakinspectie, daar heb je altijd wat aan", vertelt Darren Doorenbosch. "Door dit weertype ontstaan er gewoon sneller beschadigingen aan de lak van uw auto. Om erger beschadigingen en dus meer kosten te voorkomen, is een lakinspectie echt aan te bevelen."
U kunt bij Delft Autoschade zonder afspraak langs komen, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 11.30 uur. In de komende maanden krijgt iedere bezoeker van Delft Autoschade een leuke attentie, uiteraard helemaal gericht op uw auto. "Dus zorg dat je een keer bij ons langs komt", aldus Doorenbosch.
Delft Autoschade is een autoschadeherstelbedrijf dat in snel tempo aan naamsbekendheid wint. Dit bedrijf heeft net zoals vele andere bedrijven te maken met een moeilijke markt in een moeilijke economische tijd. Desondanks wil Darren Doorenbosch de klant graag van dienst zijn met een goede prijs-kwaliteit-verhouding en een verregaande service. "We willen iedereen helpen, ook een particulier", legt hij uit. "De auto op een perfecte manier repareren tegen een betaalbare prijs. Bij ons tref je dan ook geen pratende pakken, maar de echte vakkundige werklieden."
De kosten worden bij Delft Autoschade altijd zo laag mogelijk gehouden. Dit wordt bereikt door iedereen in het bedrijf zijn steentje te laten bijdragen. Doorenbosch: "Bijna iedereen in ons bedrijf werkt dan ook mee in de werkplaats."

Delft Autoschade
Voltaweg 16
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl