Met de feestdagen in het vooruitzicht is het Boodschappenpakket van PLUS Supermarkten bij veel mensen zeer welkom.
Met de feestdagen in het vooruitzicht is het Boodschappenpakket van PLUS Supermarkten bij veel mensen zeer welkom.

Sparen voor boodschappenpakket bij PLUS

lopende zaken

DELFT-REGIO – Elk jaar wordt er naar uitgekeken: de Boodschappenpakket Spaarcampagne van PLUS Supermarkten.
Bij de Delftse PLUS Supermarkten Bomenwijk aan de Elzenlaan 1, Martin Panis aan de Van Foreestweg 2A en Tetteroo aan de Bikolaan 171 en de PLUS Supermarkt Van Leeuwen aan de Leeuwenberg 1 in Den Hoorn is de Spaarcampagne inmiddels begonnen.


De komende maanden sparen klanten voor een pakket met een winkelwaarde van maar liefst 50 euro. Met een dure feestmaand in het vooruitzicht, is het pakket natuurlijk zeer welkom.
Dit bevat 22 gratis producten, van Tony's Chocolonely chocolade tot Honig soep en van Sanex Douche tot Vanish Oxi Action.

Inhoud van het pakket
De Boodschappenpakket Spaarcampagne duurt tot en met zaterdag 30 januari 2016. Het gaat heel eenvoudig in z'n werk. Klanten van PLUS ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel.
Heb je zeventig zegels bij elkaar gespaard, dan is de spaarkaart vol. Deze kan vervolgens direct aan de kassa verzilverd worden.
Met een pakket gevuld met 22 producten van A-merken en het PLUS Huismerk, gaat de klant de winkel uit. Een pakket met een totale waarde van 50 euro. Doe er je voordeel mee!