Het 'blauwige' interieur, een knap staaltje vakwerk van DEGRO Stukadoors.
Het 'blauwige' interieur, een knap staaltje vakwerk van DEGRO Stukadoors.

DEGRO Stukadoors, ook voor het beste interieuradvies

en om het huis

DELFT – DEGRO Stukadoors is een stukadoorsbedrijf dat ruim twintig jaar bestaat. Eigenaar Theo Dessens heeft tevens al meer dan 45 jaar ervaring in de bouw. Hij werkt inmiddels met vijf man personeel, onder wie zijn zoon Menno. Hij draait nu volop mee, zodat hij het bedrijf op termijn kan overnemen.

"We doen niet alleen stukadoorswerk, saus- en schilderswerk voor bedrijven, maar ook voor particulieren in Delft en omgeving", vertelt Dessens. "Ook kunnen we worden ingeschakeld voor restauratiewerk. Door de hele stad zijn we herkenbaar aan het welbekende logo op onze bedrijfswagens."

Vakkundig en betrouwbaar
DEGRO Stukadoors staat voor vakkundig en betrouwbaar. Het werkgebied van DEGRO Stukadoors is voornamelijk Delft, Den Haag, Rotterdam en omstreken. DEGRO Stukadoors heeft de benodigde kennis in huis om u te adviseren over onder andere inrichting, vormgeving, kleur en alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden, zowel binnens- als buitenshuis. Zo bent u altijd gegarandeerd van een mooi resultaat. Een prachtig voorbeeld van het interieurwerk van zijn bedrijf, vindt Theo Dessens het 'blauwige' interieur van een huis dat onlangs onder handen genomen is. Theo en zijn medewerkers hebben hier niet alleen gezorgd voor gladde wanden en een strak plafond. "De ronding met een blauw motief is ook op advies van ons zo tot stand gekomen. In combinatie met de blauwe wand en de nieuwe, prachtig uitgevoerde deur, is deze woonkamer helemaal in de juiste sfeer gebracht", legt Theo uit. "Een knap staaltje vakwerk, al zeggen we het zelf." Telefoon: (015) 214 07 97. Internet: www.degrostukadoors.nl.