Afgelopen week is begonnen met het aanbrengen van camerasystemen bij diverse bedrijven.
Afgelopen week is begonnen met het aanbrengen van camerasystemen bij diverse bedrijven.

Beveiligingsnetwerk steeds verder uitgebreid

kijk op de wijk

DELFT – Bedrijventerrein SchieOevers wordt al voor meerdere jaren op rij beveiligd. Het beveiligingscollectief maakt dat er dagelijks surveillance plaats vindt. Veel bedrijven zijn ook al voorzien van collectieve camerasystemen. Afgelopen week is ook weer een aantal bedrijven van beveiligingscamera´s voorzien.

"De dragers hiervan zijn 31 bedrijven", aldus een woordvoerder van BKS. "Samen maken deze bedrijven dit mogelijk. Het zou goed zijn als nog meer bedrijven zich zouden aansluiten en daar zijn we nu druk mee bezig. In het grotere geheel speelt de samenwerking met andere ondernemersverenigingen. Ieder kwartaal komt een club van voorzitters van ondernemersverenigingen bij elkaar bij de Makro. Lokaal ondernemen betekent dat ondernemersverenigingen elkaar moeten helpen waar nodig en zodoende de handen ineen kunnen slaan." BedrijvenKring SchieOevers zoekt nog ondernemers voor het beveiligingscollectief. Ook een toename van het aantal deelnemers aan het beveiligingscollectief staat hoog op de prioriteitenlijst van het bestuur van BKS. Want SchieOevers moet veiliger en de criminaliteit moet worden uitgebannen, zo vindt de ondernemersvereniging.
Bedrijven Kring Schieoevers is altijd op zoek naar nieuwe leden. Het managen van een onderneming is een hele opgave, waarbij u elke dag weer optimaal rendement haalt. De bedrijvenkring maakt dit mogelijk. De participatie van bedrijven in BKS verzekert de ondernemers van professionele ondersteuning bij de kwaliteit van het bedrijventerrein: de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en veiligheid. Ook is BKS namens de ondernemers actief als gesprekspartner bij de Gemeente.