Een facelift zonder mes of injectienaald met Beauty Defect Repair

lopende zaken

Angeles Schoonheidssalon kan bij vrouwen en mannen een BDR-behandeling uitvoeren, een facelift zonder mes of injectienaald.

DELFT – Angeles Schoonheidssalon aan de Delfgauwseweg 395 (vlakbij Emerald) opende in 1989 de deuren. De salon is van Angeles Rodriguez, die de Spaanse nationaliteit heeft, maar al meer dan dertig jaar in Nederland woont. Hierdoor beheerst ze zowel de Spaanse als Nederlandse taal.

Angeles Schoonheidssalon is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ’ANBOS’. In de salon worden naast de normale schoonheidsbehandelingen ook IPL-behandelingen (definitief ontharen) en BDR-behandelingen (verjonging van de huid - facelift zonder mes of injectienaald) uitgevoerd. Vooral de laatste behandeling wordt door steeds meer mensen ontdekt.
Er jong uit blijven zien met een facelift, maar zonder mes of injectienaald van de plastische chirurg. Deze behoefte van vrouwen en mannen neemt hand over hand toe. Men wil geen risico lopen met chirurgische ingrepen en men wil zijn eigen gezichtsuitdrukking behouden. Een Beauty Repair Behandeling van Angeles Schoonheidssalon geeft een hypermodern antwoord op deze wensen. Er is een groot aantal mogelijkheden en toepassingen met Beauty Defect Repair, zoals rimpelbestrijding, behandeling van vergrote poriën en pigmentvlekken, het activeren van de zelfhelende krachten van de huid, vochtherstel, een verbeterde elasticiteit, aanmaak van collageen en een succesvolle behandeling van acné en littekens. Met een Beauty Defect Repair-behandeling wordt de huid gelift, waardoor die er jonger en gladder uitziet. 

Er zijn verschillende behandelingen met verschillende toepassingen mogelijk: BDR Huid-stimulatie (standaardbehandeling), BDR Age Controlling, BDR Jonge huidpower, BDR Zone-behandeling en BDR Acné-behandeling. 

Voor het beste resultaat neemt u een kuur van vier behandelingen. Maar na de eerste behandeling ziet u al dat uw huid is verfijnd. Samen met de schoonheidsspecialisten wordt een behandelplan voor u opgesteld. Een behandeling kan natuurlijk ook op slechts een deel van het gezicht worden uitgevoerd. De schoonheidsspecialisten hebben een speciale opleiding voor de BDR-behandeling voltooid en zijn gecertificeerd. Internet: www.angeles.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12