Afbeelding

Idsardi presenteert begeerlijke sieraden en streelzachte wintersjaals

lopende zaken

Editie: Week 50, Jaargang 20 |

De sieraden van Froukje Idsardi en de wintersjaals van Aleksandra Gaca vormen een perfecte combinatie.

DELFT – Froukje Idsardi ontvangt in het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december wintergast Aleksandra Gaca. Dit betekent dat u in de werkplaatsgalerie in de Voorstraat 90 kunt genieten van begeerlijke sieraden gecombineerd met streelzachte wintersjaals.

Beide dagen duren van 12.00 tot 17.00 uur. Aleksandra Gaca is bekend om haar bijzondere reliëfweefsels en 3D Architextiles. Hiermee heeft ze de Dutch Design Award 2012 in Eindhoven gewonnen in de categorie ‘professioneel product’. “Mijn sieraden vormen een heel goede combinatie met de wintersjaals van Aleksandra”, zegt Froukje Idsardi. “Een combinatie van schoonheid en techniek, altijd innovatief, want in ons werk zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.”

De textielontwerper komt oorspronkelijk uit Polen, maar woont al twintig jaar in Delft. In Den Haag heeft ze Textiel en Mode Ontwerpen gestudeerd. “Daar kwam ik met weeftechniek in aanraking”, zegt ze. “Van daaruit begon ik zelf stof te ontwikkelen. Mijn driedimensionale reliëfstoffen waren innovatief binnen de weeftechniek. Als ontwerper liep ik hiermee voorop en het wordt nu ook toegepast in de mode.” Dit weekend is dus ook de nieuwe collectie van Froukje Idsardi te bewonderen. “Voor Kerstmis vernieuw ik mijn collectie altijd”, zegt Froukje. “December is bij uitstek een maand om cadeaus te geven en hier is heel wat moois te vinden. We zijn allebei nog handwerkers en onze producten hebben dezelfde kwaliteit en uitstraling.” Na dit openingsweekend met de naam Julestue is de expositie tot en met 22 december van dinsdag tot en met zaterdag te zien. Bekijk ook de vernieuwde website van Idsardi Edelsmid: www.idsardi.nl. Meer informatie over Aleksandra Gaca vindt u op www.aleksandragaca.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12