Afbeelding

Oktober woonmaand is Mosa maand bij Jan Groen Tegels

lopende zaken

Editie: Week 42, Jaargang 22 |

REGIO – De tegels van het merk Mosa zijn nu ook makkelijk verkrijgbaar voor de consument. De showroom van de tegelzaak Jan Groen Tegels aan de Hoefweg 95 in Bleiswijk onderging een flinke metamorfose. Er is nu een speciale ruimte voor het topmerk Mosa. Jan Goen Tegels viert dit met opmerkelijke aanbiedingen.
Tot en met zaterdag 25 oktober a.s. kunnen klanten volop profiteren in de grootste tegelzaak van Nederland. Wie tijdens deze actie een tegelvloer van Mosa koopt, mag mee tijdens een geheel verzorgd bezoek aan de fabriek van de Koninklijke Mosa BV in Maastricht. Mosa is één van de laatste Nederlandse tegelfabrieken, die met een zeer geavanceerd productieproces een prachtig kwaliteitsproduct maakt.
Wie bij Jan Groen Tegels grootformaat vloertegels van 60 bij 60 centimeter van Mosa koopt kan een korting krijgen tot maar liefst 35 procent. Vraag er naar als u in de showroom bent. Laat u tegelijk informeren over de 'BTW teruggeef actie' –  oftewel een BTW-korting van 21 procent op alle overige tegels bij Jan Groen Tegels.
Naast het moois van Mosa treft u bij Jan Groen Tegels een uitgebreid assortiment van vloer- en wandtegels met bijbehorende producten. Jan Groen heeft de grootste collectie tegels van heel Nederland. Voor elke vloer of wand kunt u bij Jan Groen Tegels terecht. Kijk op de website voor meer informatie en openingstijden: www.jangroentegels.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12