Afbeelding

Rodenburg Home and Garden goed bereikbaar ondanks werkzaamheden

lopende zaken

Editie: Week 23, Jaargang 23 |

DELFT – De Delftsestraatweg is voor een groot deel afgesloten. Dat wil echter niet zeggen, dat het tuincentrum Rodenburg Home and Garden niet goed bereikbaar zou zijn. Het tuincentrum is ondanks de werkzaamheden juist wel heel goed bereikbaar. “Om het ongemak voor onze klanten toch een beetje te verlichten, krijgen de komende periode alle mensen uit de wijk Emerald, die een besteding doen, een leuke attentie”, zegt eigenaar Cees Rodenburg.

Rodenburg Home and Garden staat synoniem voor klantvriendelijk winkelen met service! De ambiance, de betrokkenheid van het personeel en de aandacht voor de kleinste details getuigen van liefde voor het vak en tonen het karakter van een echt familiebedrijf. Kwaliteit, netheid en service staan al ruim veertig jaar hoog in het vaandel. Rodenburg Home and Garden heeft twee tuincentra gevestigd in Nederland en twee in België.
U kunt bij de tuincentra naast een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten ook terecht voor een riante collectie tuinmeubelen en barbecues, de meest sfeervolle interieurartikelen en alleen de beste planten en bloemen. Het personeel voorziet u graag van deskundig advies. Ook voor tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin bent u hier aan het juiste adres! Bezoek ook eens de website www.rodenburghomeandgarden.com en ontdek de mogelijkheden. Of bel naar (015) 257 06 25.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12