Afbeelding

Wijnmaalen Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten b.v. werkt aan Kwaliteitskeurmerk

lopende zaken

Editie: Week 41, Jaargang 20 |

Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen houdt zich onder andere bezig met het reinigen van gevels.

DELFT – Wijnmaalen Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten b.v. aan de Dynamoweg 16-22 in Delft is al ruim 46 jaar een gerenommeerd bedrijf in de regio Haaglanden. Om voor de klant de kwaliteit te kunnen blijven garanderen, is het bedrijf bezig met het verkrijgen van het OSB-Kwaliteitskeurmerk.

Om dit te kunnen behalen dient Wijnmaalen aan alle eisen te voldoen die het Keurmerk stelt. Dit houdt in: voldoen aan de eisen welke in de NEN 4400-1 beschreven staan, voldoen aan de eisen welke de Code Verantwoordelijk Marktgedrag beschrijft aangevuld met een aantal Schoonmaak-specifieke eisen. De audit wordt in januari 2013 afgerond. “Zie het als een Kema of BOVAG”, zegt directeur Peter Wijnmaalen. “Met dit kwaliteitslabel kan de opdrachtgever erop vertrouwen dat hij zaken doet met een tot in alle details georganiseerd bedrijf. Iedereen merkt wat van de economische situatie waar we in verkeren. Iedereen wil graag waar voor het geld: mensen willen minder betalen, maar wel meer dienstverlening ontvangen. Hiervoor zijn zij bij ons aan het juiste adres.”

Opdrachtgevers zijn massaal op zoek naar een bedrijf dat doet wat het zegt voor een sterk concurrerende prijs. “Wij willen met het behalen van dit Keurmerk in elk geval laten zien dat wij de kwaliteit garanderen die de klant vraagt”, zegt Wijnmaalen. Zijn bedrijf heeft ruim zestig medewerkers in vaste dienst, die in de dagelijkse schoonmaak actief zijn. “Wij zijn veel gevraagd door Verenigingen van Eigenaars in appartementencomplexen, woningcorporaties in Zuid-Holland en het kantooronderhoud voor het MKB. Daarnaast voeren wij veel specialistisch werk uit, zoals het verwijderen van graffiti, reinigen van gevels, vloeronderhoud en hogedruk betonreiniging. Wij hebben een eigen glazenwasserij met eigen hoogwerkers (27 meter!) en maken gebruik van Telewas systemen met gedemineraliseerd water”, aldus Peter Wijnmaalen.

Is uw interesse gewekt of bent u ook toe aan een bedrijf dat zijn afspraken nakomt? Bel dan voor een vrijblijvende offerte of advies. “Wij staan voor u klaar.” Telefoon: (015) 2578122, e-mail: info@wijnmaalendelft.nl.
Internet: www.wijnmaalendelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12