Afbeelding

Iedereen voelt zich thuis bij Notariskantoor Boelens

lopende zaken

Editie: Week 40, Jaargang 20 |

Notaris Wim Boelens helpt graag met notariële zaken en adviezen.

DELFT – Iedereen kan al vijftien jaar bij notariskantoor Boelens terecht voor alle notariële zaken en advies.

Het notariskantoor aan de Oude Delft 62 is voor veel Delftenaren en regiogenoten al vijftien jaar een vertrouwd adres. “Mensen kunnen bij ons met name terecht voor het afsluiten van een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden en het maken van een testament”, vertelt notaris Wim Boelens. Maar ook voor alle zaken die komen kijken bij de aankoop of verkoop van een woning kan notariskantoor Boelens de juiste hulp bieden. “We zijn er dus voor familierecht, woningen en rechtspersonen”, vat Wim Boelens de voornaamste werkzaamheden van zijn kantoor samen. Maar – minstens zo belangrijk – zijn de adviezen die Boelens op al deze punten geeft.

Het kantoor telt tien werknemers. “We zijn een echt Delfts en een in Delft geworteld kantoor. We zijn er voor iedereen, ook de gewone man voelt zich hier thuis”, weet Boelens. Zijn kantoor is, vindt Wim Boelens, een beetje een alternatief notariskantoor. “We zijn geen ‘grijze pakken notariaat’, maar gewoon vriendelijk, ontspannen en coöperatief.”

Dat veel mensen veel vragen hebben over notariële zaken, blijkt wel uit het feit dat de Open Avond die het kantoor aanstaande donderdag in het Vermeer Centrum organiseert al helemaal volgeboekt zit. “Daaraan merk je wel dat er veel onbegrip en een grote honger naar informatie is”, denkt Boelens. “Wij kunnen alles haarfijn uitleggen.” Wie zich niet heeft aangemeld, hoeft niet te treuren. Boelens organiseert donderdagavond 15 november weer zo’n Open Avond.

Wie meer wil weten over notariskantoor Boelens kan meer informatie vinden op de website www.notarisboelens.nl, bellen naar telefoonnummer 015 – 213 70 50, mailen naar notaris@boelens.net of gewoon even aankloppen bij het kantoor aan de Oude Delft 62.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12