Afbeelding

Grote kortingen op grote maten kleding: Passepartout sluit na 27 jaar

lopende zaken

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Cobie Stolk gaat na 27 jaar van haar pensioen en haar kleinkinderen genieten: haar winkel Passepartout sluit definitief de deuren.

DELFT – Na 27 jaar komt er een einde aan Passepartout – Cobie Stolk aan de Spoorsingel 3. De winkel in kleding voor vrouwen met grote maten gaat de deuren sluiten. Cobie Stolk heeft de respectabele leeftijd van 66 jaar bereikt. Ze stopt met werken om van haar kleinkinderen te gaan genieten. Ook is ze van plan lekker te gaan reizen, samen met haar man. “De winkel gaat per 1 juli a.s. dicht”, vertelt ze. “Precies voor de zomervakantie. Tot die tijd gelden er voor mijn klanten nog prachtige kortingen!”

De veranderingen in de Spoorzone zijn best ingrijpend. De werkzaamheden in dit gebied hebben het de ondernemers niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Cobie Stolk heeft altijd een goed lopende winkel gehad. Ze moet dan ook zeker niet noodgedwongen sluiten, maar heeft een weloverwogen keuze gemaakt. “Het zal zeker wel raar zijn, vooral voor oudere Delftenaren”, gaat ze verder. “Geen Passepartout meer op deze plaats. Ik heb door mijn specifieke doelgroep ook veel klanten van ver buiten Delft. Ik wil er verder niet veel over zeggen, maar de samenwerking tussen de Gemeente Delft en ProRail is niet altijd even vlot verlopen. Slechtere bereikbaarheid, geen parkeerplaatsen, ik en mijn klanten zijn daar een beetje de dupe van geworden. Ik ga nu van mijn pensioen en kleinkinderen genieten, maar zorg er uiteraard voor dat mijn werknemer Annemarie ook netjes verder kan.”
In de periode tot aan de sluiting gelden bij Passepartout – Cobie Stolk kortingen tot wel 50 procent. Op sommige artikelen geldt zelfs nog een hogere korting. “Ik heb toch ook nog een kleine zomercollectie ingekocht”, zegt ze. “De klanten kunnen tot die tijd dus ook nog qua zomermode bediend worden. Ook via de website worden alle klanten bedient als het om restanten gaat.” Haar nog slechts prille oude dag begint met een tripje naar Denemarken, dat ze samen met een vriend gaat maken. Daarna gaat Cobie heerlijk met haar man op vakantie in Frankrijk. Passepartout – Cobie Stolk is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 214 33 20. Internet: www.passepartout-cobiestolk.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12