Afbeelding

Corfu in Ypenburg is de Parel onder de Griekse restaurants

lopende zaken

Editie: Week 38, Jaargang 22 |

De sfeervolle inrichting van Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu in winkelcentrum Ypenburg.

YPENBURG – Aan Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu aan de Plesmanlaan 184 lijkt de economische malaise voorbij gegaan te zijn. Eigenaar Mustafa Avdatek en zijn medewerkers hebben het juist de afgelopen jaren erg druk gehad. Corfu opende de deuren negen jaar geleden, bij de opening van het nieuwe winkelcentrum. Het is de enige horeca-onderneming die altijd goed heeft gedraaid en er nog steeds is. “Wij worden dan ook de Parel onder de Griekse restaurants genoemd”, zegt Mustafa. “Natuurlijk hebben ook wij wel iets van de economische situatie gemerkt, maar het is altijd goed gegaan. Dat heeft te maken met de constante kwaliteit en misschien ook wel met de gunstige locatie, niet in een stadscentrum en altijd genoeg gratis parkeergelegenheid. We hebben ook gasten van ver buiten Ypenburg. Wij hebben een goede naam op kunnen bouwen.” Zelf komt Mustafa uit Turkije. Zijn horecaloopbaan is in Wassenaar begonnen, waar hij in de keuken van een restaurant bij een golfclub zelfs voor Koninklijke gasten heeft gekookt. Daarna werkte hij achtereenvolgens bij Bodega De Posthoorn in Den Haag en bij het Carlton Hotel. “Altijd heb ik volgens een Franse basis gewerkt”, zegt hij. “Na het Carlton Hotel ben ik in de Griekse wereld terecht gekomen. Na vier jaar gewerkt te hebben in Griekse restaurants, wilde ik iets wat echt van mijzelf was en in november 2005 heb ik de deuren van Corfu geopend en het is echt een succes geworden. Tegen mijn personeel zeg ik altijd: wij moeten elke dag een finale spelen. Elke dag scherp zijn om je niveau te verbeteren. Zelfs bij andere restaurants heeft Corfu een vlekkeloos blazoen, vooral andere Griekse restauranthouders tonen veel respect.” Bij Corfu kom je binnen in een restaurant, maar al gauw heb je er een huiskamergevoel. Iedere klant die binnen komt waardeert het team van Corfu. Aan de gasten wordt namelijk perfectie geboden, uitmondend in een schitterende gastvrijheid. Die goede naam is ook opgebouwd door de beste kwaliteit voor een niet al te hoge prijs te bieden, eerlijkheid tegenover de gasten en elk gerecht een bijzondere eigen smaak te geven. Alle gerechten hebben hun eigen, kenmerkende smaak”, aldus de restauranthouder. Telefoon: (070) 390 63 63. Internet: www.corfuypenburg.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12