Afbeelding

Blije prijswinnares bij Auping Plaza Delft

lopende zaken

Editie: Week 48, Jaargang 20 |

Jaimie Bouwman en haar vriend krijgen bij Auping Plaza Delft de waardecheque uitgereikt die recht geeft op een Auping Essential.

DELFT - Life is fabulous en om het nóg mooier te maken, trakteerde tijdschrift Fabulous Mama onlangs een maand lang elke dag op prachtige prijzen op het gebied van wonen.

De prijzen varieerden van een draadloze stofzuiger tot een designpedaalemmer of een stylish dekbedovertrek. Maar stiekem draaide alles om de hoofdprijs: een Auping Essential, met twee Auping Dublin matrassen, ter waarde van € 2.195,-. Jaimie Bouwman won, tot haar eigen verbazing. Jamie kraste begin oktober een kraslaagje open op de cover van haar tijdschrift. De zichtbare persoonlijke code registreerde ze op de website van Fabulous Mama om elke dag mee te dingen naar een prijs. Een beetje verbaasd was ze wel, toen ze aan de telefoon te horen kreeg dat ze het Auping bed gewonnen had. De prijsvraag was ze eigenlijk weer vergeten. Des te groter was de vreugde toen haar werd meegedeeld dat haar ‘Auping nights, Better days’ staan te wachten. Op donderdag 15 november j.l. ontving Jamie uit handen van ondernemer Ronald van den Berg een cheque bij Auping Plaza Delft. Jamie heeft een jaar de tijd om haar Essential, tegen het vastgestelde bedrag, uit te kiezen. Ze kan dus letterlijk nog even een nachtje slapen en nadenken hoe ze haar bed het liefste wil.

Internet: www.auping.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12