Afbeelding

Wandmode Delft: assortiment, kwaliteit en service voor iedereen

lopende zaken

Editie: Week 12, Jaargang 23 |

Stefan de Wit van Wandmode Delft, aan de Minervaweg 14, tegenover De Hoven.

DELFT - Aan de Minervaweg in Delft, tegenover winkelcentrum De Hoven, is nu alweer twee jaar de prachtige winkel Wandmode Delft gevestigd. De zaak wordt gerund door pa Peter en zoon Stefan de Wit die een betaalbare kwaliteitswinkel hebben neergezet met een breed assortiment en een goede service.

Peter de Wit zit al heel lang in het vak. Hij is vooral buiten de winkel bezig met behangen, witten en schilderen. De winkel wordt bemand door zoon Stefan, die daarnaast laminaat legt en raamdecoratie en gordijnen monteert bij de klanten.
De winkel aan de Minervaweg is zes dagen per week geopend. Het is een oase voor wie bezig is in z’n huis. Je vindt er alles voor wand, raam en vloer. Behang in alle soorten en maten, verf wordt in alle kleuren gemengd, alle vormen van raamdecoratie, maar ook laminaat, pvc en andere mogelijkheden voor het ‘bedekken’ van de vloer.

De winkel is een gat in de markt voor Delft en omgeving. “Wat de prijs betreft hoef je niet naar de grote bouwmarkten. En het verschil is dat je bij Wandmode Delft meteen gericht advies en begeleiding krijgt”, zeggen vader en zoon De Wit. Het product van Wandmode Delft is letterlijk maatwerk. Wie zelf kan meten en uitvoeren, koopt alleen de materialen, en wie dat liever niet zelf doet, laat het over aan Stefan en Peter de Wit. “Wij hebben alles onder één dak en de klant heeft maar één of twee contactpersonen, wat wel zo prettig is”, zegt Stefan.

De bereikbaarheid van de zaak is prima en er is voldoende parkeergelegenheid. Ga dus snel eens een kijkje nemen bij Wandmode Delft, kijk eens op de website www.wandmodedelft.nl of bel naar 015–8877877.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12