Afbeelding

Kerstmarkt in de Hoven Passage trekt 30.000 bezoekers

lopende zaken

Editie: Week 52, Jaargang 20 |

DELFT – In de Hoven Passage vond afgelopen weekend een groots opgezette Kerstmarkt plaats. Het was een initiatief van Colin Cornel van Give & Taste. Voor de organisatie had hij Sandra van Diemen, Marja Keizer en Dick van Dongen aan zijn zijde, samen met een groot aantal leden van de winkeliersvereniging. Allemaal werkten ze belangeloos mee, maar ze zijn er wel dag en nacht mee bezig geweest.

“Deze Kerstmarkt was een primeur voor de Hoven Passage”, zegt Colin. “We hebben echt iets goeds neergezet, want over de hele avond waren er wel 30.000 mensen in de Hoven Passage.” Er was volop te beleven in het winkelcentrum, met onder andere een levende kerststal, koekjes bakken voor de kinderen en een optreden van de muziekkapel van de Politie. Er waren ook enkele pagodetenten opgesteld en in één daarvan draaide een DJ kerstliedjes. In totaal waren er zestig kraampjes van ondernemers in de Hoven Passage. Voor de bezoekers van de Kerstmarkt was er volop parkeergelegenheid, want de parkeerdekken van de Albert Heijn en de Dirk van den Broek en de Parkeergarage aan de Troelstralaan stonden gratis ter beschikking.

“Vooraf waren we best gespannen, want het was de eerste keer dat we zoiets groots organiseerden”, zegt Colin.

“Ik ben alle mensen die hebben meegewerkt dan ook heel dankbaar, die verdienen zeker een schouderklopje. We zijn nu al weer aan het nadenken over de Kerstmarkt van volgend jaar, want we willen hier zeker een vervolg aan geven.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12