Afbeelding

Oude Langendijk wordt weer een echte fashionstreet

lopende zaken

Editie: Week 38, Jaargang 20 |

De modeshows vormen wel het hoogtepunt van het straatfeest dat op zondag 23 september op de Oude Langendijk wordt gehouden.

DELFT – De Oude Langendijk verandert op zondag 23 september weer in een echte fashionstreet. Er zal een schitterende catwalk zijn, waar vanaf 13.30 uur meerdere keren per dag een modeshow gegeven zal worden. “In deze winkelstraat kun je in feite terecht voor een complete metamorfose”, zegt initiatiefnemer Yvo Sonneveld van No13, Turnover en Jackpot. ”Je vindt er kleding, schoenen, brillen en artikelen voor de visagie. Tijdens de modeshows kan het publiek zien wat er allemaal mogelijk is op de Oude Langendijk.” De spetterende modeshows zijn onderdeel van een straatfeest dat alle ondernemers van de winkelstraat gezamenlijk organiseren. Alle andere ondernemers waren enthousiast over het plan van Yvo Sonneveld voor dit spectaculaire evenement.

“Het is ook een leuke manier om een aantal nieuwe winkels te verwelkomen”, zegt hij. “Zoals Hills Mills en Lifestyle op de Oude Langendijk en Art of Cut en Australian op de Markt.” Er is van alles te doen tijdens het straatfeest, dat plaatsvindt tussen 12.00 en 17.00 uur. Er is verder een gezellige braderie, waarbij de winkeliers allemaal leuke kortingsacties voor het publiek in petto hebben. Daarnaast zijn er volop hapjes en drankjes, dus laat u verrassen op de Oude Langendijk. “Deze dag mag je niet missen”, zegt Yvo. “Een DJ zorgt voor de muziek en voor de kinderen is er onder andere een springkussen.” Telefoon No13: (015) 2150050.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12