Afbeelding

Bereidt u voor op het mooie weer

lopende zaken

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

DELFT – ERIC Shape upgrade  in combinatie met de LPG ENDERMOLOGIE – voor het meest ultieme resultaat voor een mooi en stevig lichaam:  doelgerichte behandelingen voor HEM en HAAR bij BeauMel Schoonheidsinstituut in de Hugo de Grootstraat 35.
ERIC® biedt hier de juiste strategie voor verbetering. De pressotherapeut biedt een zachte drukpulsmassage, die de vetcellen en de dieper liggende huidlagen activeert en de lymfestroom stimuleert voor een slank, gespierd en strakker lichaam.  ERIC is voor mannen en vrouwen die last hebben van vetophopingen, sinaasappelhuid, slap weefsel, cellulitis, een vochtarme huid, veel vocht vasthouden of voor degenen die hun lichaam willen ontgiften en zuiveren. Door de drukpulsmassage en warmte-inductie ervaar je een heerlijk welness gevoel. Een dertig minuten applicatie op de buik komt overeen met de energie die wordt gebruikt voor circa 150 sit-ups.
Endermologie is de oplossing voor het behandelen van cellulite, plaatselijke vetten en verslapte huid. Met de  Cellu M6 Keymodule wordt de huid en het onderliggend weefsel behandeld.  De Cellu M6 zorgt ervoor dat de verkleefde cellulitis wordt losgemaakt en dat opgestapeld vet en vocht gemakkelijker wordt afgevoerd .De plaatselijke bloeddoorstroming verhoogt de vorming van elastinevezels en collageenvezels en de huid wordt soepeler, steviger, gladder en gezonder.
Endermologie helpt bij het verminderen van vastzittende vetophopingen (cellulite), lipoedeem, bestraalde huid, pijn aan spieren of gewrichten, littekens van bijvoorbeeld brandwonden of chirurgie, en na behandelingen zoals liposculptuur of liposuctie. Zie de aanbieding van BeauMel op de 'Make me Beautiful' pagina elders in deze krant.
U kunt tot 31-12-2015 sparen voor een gratis Senz Storm paraplu (in balloon).

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12