Afbeelding

Speciale actie met Sharon ijs bij de Spare Rib Line

lopende zaken

Editie: Week 47, Jaargang 20 |

Bij de Sparerib Line van Dave te Dorsthorst geldt er ter gelegenheid van de zaak een speciale actie met sorbetijs van het merk Sharon.

DELFT – De Spare Rib Line in de Hugo de Grootstraat 96 bestaat op zaterdag 24 november al weer twintig jaar. De Spare Rib Line is begonnen achter de slagerij die voorheen in dit pand gevestigd was. Dave te Dorsthorst kon in de loop der jaren de zaak steeds verder uitbreiden. De Spare Rib Line beslaat al weer enige jaren de hele ruimte. Twee jaar later is ook de Chickenline er bij gekomen. Om het twintigjarig bestaan met de klanten samen te vieren, heeft de Spare Rib Line een speciale actie. Bij een besteding van 20 euro ontvangt u een beker sorbetijs van het merk Sharon gratis. Dit sorbetijs is er in de smaken citroen en kokosnoot. Dit ijs heeft nul procent zuivel, gluten en lactose. De actie duurt twintig dagen lang. Zowel Sharon ijs is lekker fris ijs. In de winkel, telefonisch of via het internet bestel je eenvoudig heerlijke gerechten, zoals daar zijn spareribs (zowel varkensvlees als kip) met verschillende marinades, varkenshaas, saté. Spare Rib Line is ook het adres voor heerlijke kipproducten, zoals hele of halve kippen en kipvleugels. Ook zijn er diverse menu’s verkrijgbaar. “Alles wordt bij ons altijd vers gemaakt”, zegt Dave. “Je hebt misschien wel wat meer wachttijd, maar door de versheid smaken de gerechten gewoon lekkerder.” Het internetbestellen is bij de Spare Rib Line een doorlopende actie. Via internet is makkelijk te kiezen op elk moment van de dag. Maak elke dag kans op een gratis bestelling! Door te bestellen via www.Spareribs.nu of www.chickenline.nl doet u automatisch mee. De winnaar mag de eerstvolgende keer GRATIS bestellen voor hetzelfde bedrag. De actie is alléén geldig bij internetbestellingen.

De Spare Rib Line is geopend van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Afhalen, internetbestellen en bezorgen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12