Afbeelding

Eerste paal nieuwbouw van GroenRijk 't Haantje

lopende zaken

Editie: Week 29, Jaargang 23 |

Alle medewerkers van GroenRijk 't Haantje en die van Smiemans Projecten vieren het slaan van de eerste paal van het tuincentrum.

RIJSWIJK – Het is zover. De eerste paal voor de nieuwbouw van tuincentrum GroenRijk 't Haantje zit de grond in. Het oude gedeelte van het tuincentrum blijft gewoon in stand, maar er wordt ook een heel nieuw gedeelte aan het tuincentrum gebouwd. Dit project wordt uitgevoerd door Smiemans Projecten. Namens dit bedrijf heeft Jeroen Smiemans afgelopen maandag, samen met de familie 't Hart de eerste paal geslagen.

Het is het beginpunt van een grote verbouwing. De huidige achterkant van het tuincentrum wordt straks de nieuwe voorkant. Daarom wordt ook de aanrijroute van 't Haantje anders. Straks wordt er een verbindingsweg aangelegd vanaf de Prinses Beatrixlaan. Vóór de nieuwe ingang komt een ruime parkeerplaats.
Waar bestaat de nieuwbouw van tuincentrum GroenRijk 't Haantje precies uit. “Er wordt een nieuwe kas gebouwd”, zegt Gerdien 't Hart. “Hier is ook plaats ingeruimd voor een horecagedeelte. Het bestaande gedeelte gaan we gebruiken als een overdekt buitenterrein. Klanten kunnen straks dus kiezen uit een nóg groter winkelassortiment.”
Het volwaardige, moderne tuincentrum krijgt straks een overdekt oppervlakte van 5.672 vierkante meter. Tijdens deze verbouwing blijft het tuincentrum overigens gewoon open.
Smiemans Projecten zorgt als hoofdaannemer voor de bouw van de kasconstructie, voor de fundatie, de techniek en alle overige bouwkundige elementen die er nodig zijn. “Op de eerste verdieping komen kantoren en een kantine”, vertelt Gerdien nog. “Op onze website en Facebook zullen wij regelmatig een update van de verbouwing plaatsen.” Telefoon: (015) 212 63 59. Internet: www.groenrijkrijswijk.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12