Afbeelding

Een make-over voor The Final Touch

lopende zaken

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

Thefinaltouch.nl heeft een geheel vernieuwde voorpui.

DELFT - Wat houdt de make-over van The Final Touch precies in?
“Dit jaar bestaat The Final Touch alweer 10 jaar, tijd dus voor een opfrisbeurt. De hele voorpui is onder handen genomen en is volledig vernieuwd. De combinatie van webshop en winkel wordt steeds belangrijker. Wij willen met deze make-over meer nadruk leggen op deze combinatie. Daarom is de naam TFT Modeaccessoires veranderd in thefinaltouch.nl, zodat niemand zich meer hoeft te vergissen in de naam van de webshop én de winkel.”

Thefinaltouch.nl is al 10 jaar een begrip in Delft, hoe zijn jullie zover gekomen?
“Wij hebben een continu veranderende collectie. Door de laatste modetrends op de voet te volgen kunnen wij elk seizoen een prachtige collectie neerzetten. Maar ook tijdens de seizoenen wordt de collectie steeds aangevuld. Op de webshop blijven artikelen van vorige collecties te bestellen in de outlet, zodat in de winkel alleen de laatste trends op het gebied van modeaccessoires te vinden zijn.”

Wat kunnen we verwachten van thefinaltouch.nl deze feestdagen?
“Thefinaltouch.nl is dé winkel om  kerstcadeaus te kopen. Zowel op de website als in onze winkel pakken wij uw cadeaus feestelijk voor u in. Een prachtig ingepakt cadeau van thefinaltouch.nl doet menig vrouwenhart sneller kloppen. Om u ruim de tijd te geven om kerstcadeaus te kopen hebben wij extra koopmomenten ingelast. Zo zijn wij tot de kerstdagen 7 dagen per week geopend en ook op Lichtjesavond hebben wij een leuke kerst-actie. Op 10 december geven wij, onder het genot van een hapje en een drankje, van thefinaltouch.nl een gratis goodiebag. Daarnaast is de gehele collectie sjaals alléén op Lichtjesavond afgeprijsd met 30% !”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12