Afbeelding

Verkoop nu uw goud

lopende zaken

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

De heer René Potma, de bekende juwelier in de Papestraat in Den Haag.

DEN HAAG – René Potma roept het al dertig jaar: “Verkoop het nu, ik wil uw goud.” Nu de goudprijs op een historisch hoogtepunt staat, is het meer dan ooit het moment om sieraden, munten en horloges te verkopen aan deze bekende Haagse juwelier in de Papestraat 28 in Den Haag.
Nooit eerder stonden de prijzen voor goud en zilver zo hoog. Ruim 35 euro voor een gram fijn goud en ruim 500 euro voor een kilo zilver. “Dus een zilveren bestek is zo een paar duizend euro waard”, weet Potma. Als geen ander kent hij de markt, dankzij zijn jarenlange ervaring. Twintig jaar geleden begon hij een winkel waar hij niet alleen edelmetalen inkoopt, maar ook sieraden en horloges met ervaring in- en verkoopt van gerenommeerde merken als Breitling, Omega, Rolex, Cartier en andere.
“Ik ontvang per week honderden klanten die armbanden, ringen, kettingen, broches, oorbellen, chokers, tandengoud, manchetknopen, horloges en dergelijke aanbieden. Heel of gebroken, het maakt niet uit. Overigens hebben we een eigen reparateur die horloges en sieraden reviseert. Maar denk ook aan munten en penningen. Veel verzamelingen liggen nutteloos op zolder, terwijl een gouden 10 gulden ongeveer 200 euro oplevert, een zilveren gulden ruim 2 euro en een zilveren 10 gulden munt zelfs ruim 8 euro! De prijs voor een Krugerrand uit Zuid-Afrika ligt al boven de 1.000 euro.
Na controle op de kwaliteit, wordt het aangebodene gewogen en meteen de prijs vastgesteld. Bij verkoop wordt – afhankelijk van de hoogte – het bedrag contant uitbetaald of nog dezelfde dag overgemaakt op de aangegeven rekening. Klanten dienen zich te legitimeren en een inkoopverklaring te ondertekenen. “Dus ruim die kast, kluis of zolder nu uit en ontvang de hoogste contant prijs!”
Potma Edelmetaal is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (070) 363 66 66. Internet: www.potma-edelmetaal.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12