Afbeelding

KlusWijs opent in Delft!

lopende zaken

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

Een klant krijgt uitleg over diverse verfsoorten van Ursula, de vrouw van KlusWijs eigenaar Wim van Leeuwen.

DELFT – KlusWijs Van Leeuwen opent op donderdag 19 maart aanstaande de deuren aan de Wateringsevest 9, waar eerst Hubo Delft gevestigd was. KlusWijs telt met de opening van Delft nu 28 vestigingen in Nederland en is sinds het ontstaan in 2011 daarmee de snelst groeiende doe-het-zelf keten van ons land. Alle vestigingen worden gerund door zelfstandige ondernemers. In april zullen nog eens drie ondernemers, elders in Nederland hun deuren openen, waardoor het aantal vestigingen doorgroeit naar 31. Ondernemer Wim van Leeuwen was op zoek naar een gezonde onderneming ter overname en tegelijkertijd naar een nieuwe, onderscheidende aanpak op het gebied van doe-het-zelf. Hij vond dit in Delft. Na een zeer intensieve verbouwing van ruim zes weken heeft de winkel een ware metamorfose ondergaan. Er zijn diverse nieuwe assortimenten toegevoegd, waardoor het echt een winkel geworden is voor jong en oud, voor mannen en zeker ook voor vrouwen!
Op het gebied van verf zijn er twee topmerken vertegenwoordigd: Sigma en Wijzonol. Daarnaast levert KlusWijs onder haar huismerk een brede range verfproducten, die door Wijzonol worden geproduceerd. De kwaliteit is dus van het hoogste niveau, terwijl de prijzen daarentegen gelijk liggen aan de huismerkproducten van de andere bouwmarkten in Nederland. Ook nieuw bij KlusWijs Van Leeuwen zijn de woonaccessoires en hobby-artikelen en voor studenten is het handig om te weten dat er ook inktcartridges worden verkocht. Belangrijke nieuwkomer is ook de sleutelservice. Sleutel bij laten maken, klaar terwijl u wacht. Uiteraard zullen alle bekende assortimenten en merken behouden blijven. Zo blijft de specialisatie op het gebied van maatwerkkasten, zonwering, raamdecoratie en vloerbedekking aanwezig. Het algehele prijsniveau zal onder de KlusWijs vlag dalen. KlusWijs doet in dat opzicht niet onder voor alle grote bekende bouwmarkten van Nederland. 
KlusWijs Delft introduceert voor haar vaste klanten de KlusWijs Kluspas. Uiteraard kan iedere consument zijn of haar oude Hubo klantenkaart omwisselen voor de nieuwe Kluspas. Iedere klant krijgt met deze Kluspas 5 procent van de aankoop op de pas gestort. Na twintig aankopen kan het saldo flink opgelopen zijn en is dan vanaf dat moment ook volledig besteedbaar. Toch mooi meegenomen!
De opening van KlusWijs Delft zal zijn op donderdag 19 maart aanstaande. Gedurende de drie openingsdagen (tot en met zaterdag 21 maart) zijn er tal van spectaculaire openingsacties en staat de koffie voor iedere bezoeker klaar. Internet: www.kluswijs.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12