Afbeelding

Op Hodenpijl presenteert het Levenskunst Festival

lopende zaken

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

SCHIPLUIDEN - Op Hodenpijl aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden vormt op 4 en 5 juli het decor voor het Levenskunst Festival. Van 10.00 uur tot 18.00 uur kun je op dit festival genieten van workshops, lezingen, kraampjes en straattheater.
Op het programma staat een grote buitenmarkt – op het veld en in tenten - met een gevarieerd aanbod: edelstenen, coaching, consulten, sierraden, sfeerartikelen, massages, voeding en lifestyle en niet te vergeten het heerlijke pure eten van het restaurant van Op Hodenpijl. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan het doe-programma, een lezing te volgen of een workshop bij te wonen. Ook is er programma voor kinderen, met hout bewerken, broodjes bakken, mandala’s maken en reuzenbellen blazen. Bekende gastspreker op 4 juli is Willem Glaudemans. Hij geeft in de voormalige kerk een lezing over zijn laatste boek: Boek van de universele levenswetten. Op 5 juli is Lisa Portengen, de oprichtster van Smart & Sexy, te gast.

Vrijkaarten
Op Hodenpijl geeft twee keer twee vrijkaarten weg aan de lezers van de Delft op Zondag. Wie kans wil maken hoeft alleen een mailtje te sturen naar info@ophodenpijl.nl onder vermelding van Levenskunst Festival. Kaarten kosten in de voorverkoop via www.levenskunstbeurs.nl 10 euro en op de dag zelf 12 euro 50. Losse lezingen en workshops kosten 5 euro en een losse entree voor het festivalterrein 7 euro 50.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12